Lördag

Hej!
För det första så vill jag säga förlåt att jag inte har skrivit på länge, så de här inlägget är i från lördag!

Idag var jag med Josefin, Johanna, Jennifer, Sofia och Jessica. Vi va hemma hos Jessica för att fixa ett "hårband" tills imorron för då är det Grönan som gäller! Ni ska bara veta hur ball utsikt Jessica har från sin ballkong, man ser ända till globen "ballt eller vad?" haha. Sen så drog vi hem efter ett tag för att äta.

Min farmor skulle ju komma hem till mig som jag skrev i förra inlägget och vi åt grillat med potatis och massa annat gott, till efterätt så åt vi nån skit god cheesecake med typ choklad och jordgubbar "mums". Sen efter att jag hade ätit så ringde jag till Jennifer och hon hade klippt sönder sitt "hårband" (inte vet jag hur hon lyckades men ;D ) så vi fick åka tillbaka till Jessica för att fixa ett nytt, men de gick ganska snabbt så jag cyklade hem till Josefin för att lämna min grejer (ska sova här) sen skulle vi möta Johanna vid våran gammla skola för att umgås med henne!

Vi hade träffat Johanna och bestämmde oss för att cykla till en fotbollsplan nära viksjöcentrum "viksjövallen". På vägen dit så kom det typ 4 killar som vinkade till oss så vi vinkade ju såklart tillbaka (de skulle vi inte ha gjort) för dom stannade längst vägen så vi började springa (skit läskigt) "haha"!
När vi entligen kom fram till "viksjövallen" och hade satt oss där (hade ingen boll med oss) så pratade vilite och så, men helt plötsligt så släcktes lamporna och de kom fram två killar som vi började prata med ...
Sen efter ett tag så skulle Johanna hem så jag och Josefin följde med henne en bit, på vägen så kom de tre killar på cykel som vi sa hej till, dom sa hej tillbaka och vi cyklade efter dom för att säga "hejdå". Dom va så snabba så vi forsatte vår "resa" till viksjövallen för att kolla vilka som va där, men när vi nästan var framme så kom de typ 9 mopeder efter oss,och där kom jag och Josefin på en vinglande cykel och dom på mopeder "haha" och dom tutade på oss så vi vinkade och sen åkte i förbi dom typ 4 gånger ;P . Sen bestämmde vi oss för att åka hem till Josefin för att sätta oss vid datan så vi gjorde de.

När vi hade satt vid datan ett tag så gick vi ut med Simba (Josefin´s hund) på en liten promenad, de va skoj, men vi orkade inte va ute så länge så vi gick in och satte oss vid datan igen. Så nu sitter vi här vid datan.

Men nu ska vi gå och kolla på film men imorron skriver jag mer om dagen på Gröna Lund med flickorna.

Ha det bäst!
Puss&Kram /Malin och Josefin!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0