Lite om Piteå

Onsdag: Åkte tåg mot Piteå och det tog ca: 16 timmar kanske. På tåget så var det ju massa andra lag också och bl.a var det massa äkliga itailenare på tåget som höll på med värsta porrdanser utanför rummen *skarrigt*! sen gick vi runt och pratade med massa andra på tåget innan vi skulle sova.

Torsdag: När vi entligen var framme så skulle vi gå på någon himla stenväg som var kanske 200m till bussen som skulle ta oss till skolan, fatta jobbigt med min stora resväska plus en väska på ryggen! när vi kom fram packade vi upp och sen fick vi kolla runt lite i skolan och så för matcherna började inte fören på fredagen. Vi åt middag på en thairesturang och det var skit gott faktiskt (har aldrig ätit thaimat förut)
Juste jag och min kompis hittade några norska killkompisar som vi var med på skolan också ;)

Fredag
: Vi hade match mot något dåligt norskt lag så vi kunde ha vunnit med typ 6-0 men det blev 2-0 till oss, så vi vann iallafall! Jag kom inte riktigt ihåg vad vi gjorde efter men jag har förmig att jag och min kompis gick till våra norska kompisar och var med dom ett tag innan vi skulle gå och äta och sen vet jag ej vad vi gjorde men sen kl 23.00 hade vi match igen mot Piteå och det blev 0-0 i den matchen så det var ganska jämt. Sen efter matchen var det bara att gå o lägga sig.

Lördag: Vi hade match kl: 11.00 mot Njuruda och dom var faktiskt ganska bra fast vi vann ändå med 2-1 så vi gick vidare till 16:dels final och då mötte vi Finland. Mot Finland vann vi med 2-0 för att på söndagen spela kvartsfinal. Så i lördags hade vi mest bara matcher men det var roligt.

Söndag: Vi spelade kvartsfinal kl: 08.00 mot något konstigt lag och det gick skit dåligt! vi förlorade med 4-0 och spelade inte så bra men domaren va inte direkt på våran sida heller .... Och sen senare på den dagen så skulle vissa till stan men jag och några till orkade inte de så vi var kvar på skolan och träffade några killar från Bollstanäs och försökte roa oss med dom. Sen packade vi ihop våra grejer och tog bussen till tåget och åkte hem.

Och nu är det måndag och jag är skit trött och har duschat och ska snart vara med Josefin men skriver kanske ikväll :) 

Puss&Kram på er! /Malin

Hemma igen

Nu har jag kommit hem från Piteå och jag har haft det så otroligt roligt där! Det är verkligen ett minne för livet ;)
Jag tog tyvärr inga bilder men jag ska snart skriva lite om vad vi har gjort och så :)

Piteå den 25/6-30/6

Idag (onsdag) åker jag med mitt fotbolls lag till Piteå så det kommer inte bli några inlägg fören jag kommer hem (får jobba ikapp med skrivandet då)! Men ni får ha det så bra här i Stockholm så ses vi sen när jag kommer hem :)

Massor av pussar&kramar från malin <3 ;)

Allsång på skansen med Josefin på tisdag

På tisdag ska jag och Josefin gå på Allsång på skansen och det kommer bli skit kul och vi åker typ dit för att E.M.D kommer! ;) Hoppas vi får bra platser så vi kan se dom bra, fast jag tror nog vi kommer de för vi ska åka typ 07.00! Är det några andra som ska dit?

Josefin och jag hjärta E.M.D ;)

080624

HejHej,

Idag var jag ju med Johanna och Nathali, jag och Johanna var väldigt flummiga så vi lekte "sjörövare" men Nathali var ganska trött så hon gick hem efter ett tag så då gick jag och Johanna och "spionerade" (haha inte vet jag varför). Och sen gjorde vi lite annat också. Men sen efter att Johanna hade gått hem så gick jag hem och duschade och sen kollade jag lite på tv och nu sitter jag här och väntar på att min kompis ska logga in på datan ;) Jag har också packat och det känns inte kul, men men ...
Skriver mer imorron för nu ska jag kolla mer på tv :)

pussar o kramar!

Ska snart vara med Johanna och Nathali

Kom typ nyss hem från sommarskolan och imorron är det sista gången för sen bär det av till Piteå med fotbollslaget! Jag har ätit lite god mellis och nu ska jag snart ringa Johanna för att sedan möta henne och Nathali vid ica (viksjö centrum) för jag måste köpa godis tills imorron ;) Ikväll måste jag också börja packa och ta fram grejer tills imorron så idag har jag mycke planer!
Men nu måste jag ringa dom, hörs senare :)

Puss på er!

Tröttnat

God kväll :)

För typ en timme sen kom jag hem från min fotbollsträning, och tränigen var ganska skön faktiskt det gick bra och alla pratar ju typ om Piteå och då blir det ännu roligare ;) Efter träningen åt jag "sen" middag och nu sitter jag här ...

Idag har jag ju varit på sommarskolan som jag skrev i typ förra inlägget och jag börjar verkligen tröttna på de, asså vi går där typ 4 timmar om dagen och man pallar liksom inte! Man får ingen sovmorgon och kvällarna blir hur tråkiga som helst, alla är med varandra jätte sent men inte jag och dom andra som går på sommarskola inte! men men som vanligt får jag väll vara positiv och tänka att jag lär mig väldigt mycke och att det faktiskt bara är två dagar kvar :)
Inga fler bekymmer nu, för efter skolan så var jag med Jennifer och vi spelade kubb och kollade på film så jag hade jätte kul me Jennifer ;)
Men nu måste jag gå och duscha, men jag skriver mer imorron!

Puss&Kram /Malin

Om tre dagar ...

På onsdag åker jag med mitt fotbollslag till Piteå på cup. Och jag hoppas ju såklart att det kommer bli kul! Så jag borde nog börja packa snart men det är ju så tråkigt ;)
Men ialla fall, idag är jag skit trött för det blev sent igår. Var ju hos min kusse och kom inte därifrån på länge och sen gick jag inte och la mig fören typ tolv och skulle upp igen vid sju så det var inte så roligt men jag har blivit lite piggare nu :) Idag var det ju också sommarskola och det gick tyvärr inte så bra eftersom att jag var trött men jag får försöka jobba ikapp de imorron!
Ikväll är det också fotbollsträning och jag hoppas inte att det regnar som det gör nu ....

Men nu ska jag gå och äta men vi hörs senare!

Puss på er /Malin


En helg m.kusse ;)

Hej på er!

Jag vet att jag inte har skrivit sen igår förmiddag men jag har haft fulltupp! Min kusse var ju hemma hos mig så vi var ute nästan hela tiden och sen skulle hon åka hem för att jag skulle på middag med familjen, och det blev väldigt sent där kom kanske inte hem fören halv tolv, så då orkade jag verkligen inte gå in på datan. Och imorse så vaknade jag typ vid halv tio och då skulle jag äta frukost och fixa mig för att sedan åka till min kusse igen som bor i Sollentuna ;)

Så nu är jag med henne och idag har vi ätit pizza till lunch och sen har vi mest varit ute, t.ex spelat mini golf och de var faktiskt skoj (fast jag förlorade) :) Och nu sitter vi här vid datan och ska snart äta kvällsmat men skriver igen imorron om inte ikväll när jag kommer hem!
Och föresten så är det sommarskola imorron, orkar verkligen inte men det är ju bara tre gånger kvar så jag får vara positiv ;)

Ha en forsatt bra dag!
Puss&Kram /Malin

Det blev ändrat

God morgon!

Det har blivit lite ändrade planer för mig och min kusse (Cecilia) för jag hade kommit på att jag skulle på middag till några ikväll, samtidigt som jag hade bestämmt att jag skulle vara på landet hela helgen med Cecilia. Så vi bestämmde oss för att följa med min mamma&pappa hem till mig och att Cecilia skulle sova här och hon åker hem ikväll och så kommer jag till landet imorron igen ;) Så alltså ska jag på middag ikväll med min familj till några kompisar ...
Men innan de ska jag ju vara med Cecilia men vi har inte riktigt bestämmt vad vi ska göra men det blir säkert något kul :) Nu ska vi nog snart gå och äta frukost men jag skriver nog lite senare på dagen också!

Ha en forsatt trevlig lördag :)
Pussar&Kramar /Malin

Midsommar

Hej på er & Glad midsommar ;)

Solen skiner och jag & min kusse sitter på landet. Idag är det ju midsommar och jag & min kusse har varit vid en midsommarstång på förmiddagen fast det var inte så jätte kul där, men vi fick lite jobb att göra så de kanske gjorde det lite roligare (haha vi sålde lotter) ! Våran släkt är också här så vi har suttit ute och ätit massa god mat, t.ex: köttbullar, prinskorv, potatis, lax m.m och till efterrätt så åt vi någon marängtårta med jordgubbar och de var faktiskt jätte gott :) Dom andra i släkten sitter ute och "babblar" så jag och min kusse hade inget att göra så min brorsa lånade ut sin data till oss så jag tänkte att jag kunde skriva ett litet inlägg medans jag hade en data ;)
Ikväll vet jag inte vad vi ska hitta på men det blir säkert nått roligt (haha vi hittar alltid på något konstigt att göra).
Hoppas att ni får en forsatt fin midsommar så skriver jag så fort jag får chansen :)

Puss&Kram på er /Malin & Cecilia   ( http://ceclaan.blogg.se/ )

Landet m. kusse

Tjenare sötnosar!

Just nu är jag hos min kusse, jag kom hit för typ 15-20 minuter sen. På vägen hit såg jag mitt hatobjekt (haha jag höll typ på att spy) ;) På bussen hit hade jag också matsäck (en macka och festis) "skita gott". Vid typ 18.00 så åker vi till landet och ska ha det jätte kul! Vi är där till på söndag så jag kan tyvärr inte skriva under helgen men får skriva extra mycket på söndag.
Idag var det sommarskola som vanligt och jag höll på att somna men tiden gick ganska snabbt, och nu är det bara två gånger kvar och sen har jag entligen sommarlov och då åker jag och fotbollslaget till Piteå :)

Men nu ska vi hitta på något kul men skriver mer på söndag!

Trevlig midsommar och ha så kul i helgen för de ska jag ha ;)

Puss på er /Malin


Håller på att färga håret just nu

Nu sitter jag här och väntar på att få skölja ur färgen ut håret. Just nu ser det gult ut men jag tror nog det kommer bli fint när det är fixat och så :)

Tidigare idag så var det ju sommarskola som vanligt och efter de så var jag med Josefin och vi va inne lite på datan och kollade på tv och åt glass, sen skulle jag på träning och det var ganska kul bara att det inte gick så bra för jag har inte tränat på typ tre-fyra veckor (skadat knät). Men nu ska jag skölja ur färgen men skriver imorron ;)

Puss&Kram /Malin

Motionera med hunden

HejHej!

Nu ska jag ut och gå med Dessie (min hund) och pappa, det är så fint väder så jag får passa på då att vara ute lite ;) Tidigare idag så var jag med Johanna och vi åt pizza till lunch och sen kollade vi på en jätte bra film innan hon skulle åka med Josefin och kolla på Josefin´s brorsa som skulle tävla (tyvär kunde inte jag följa med för min farmor kom ikväll) så när Johanna skulle iväg så åkte jag hem och åt middag och nu ska jag som sagt ut med hunden :)

Puss&Kram /Malin


Dålig uppdatering av bilder

Jag vet att jag inte är så bra på att lägga ut bilder men min kamera är på lagning och den har varit sönder ganska länge så det är därför. Och sen så är min mobilkamera jätte dålig men jag ska försöka lägga in bilder för nästan varje inlägg så fort kameran är lagad :)

Grundsund med Jennifer

I Juli åker jag och Jennifer till hennes landställa i typ en vecka, tyvär kunde inte Josefin följa me som det var tänkt men jag hoppas att Johanna följer med henne till Finland så hon också får roligt ;) Men jag Jennifer och Josefin får åka dit nästa sommar!
Jag och Jennifer kommer ha det så roligt och det kommer vara ett minne som stannar kvar livet ut :) gud vad jag längtar Jennifer! Och bara en vecka innan kommer jag och Jennifer hem från Gotland där vi har tillbringat oss i en vecka haha fullt upp Jennifer :)

Måndagen den 16/6

God kväll ;)

Idag var jag ju på sommarskola och den slutade ju vid 13.00 och då åkte jag hem och åt lunch för att sedan sätta mig vid datan och bara ta det lugnt. Men sen tröttnade jag på de så då kände jag att jag ville ringa Josefin och hon var med Johanna så hon skulle ringa mig sen och då satte jag mig vid tv men efter ett tag skulle jag äta, så det gjorde jag lite snabbt för att hinna se på "The Hills" och sen ringde Josefin så jag var med henne och Johanna. Sen skulle Johanna hem så jag och Josefin var ute och sen ville vi åka fyrhjuling(stavas?) men det blev ej så ... Men sen blev det sent och jag gick hem och nu ska jag snart gå och lägga mig för att hinna upp imorgon kl: 07.00 "jobbigt" !
Men jag skriver igen typ imorron :)

God natt och sov gott !
Puss&Kram /Malin


Solen skiner bara på kvällen

Jag har tänkt på en grej dom senaste dagarna och de är att det nästan bara är fint väder på kvällen, asså man vaknar och då är det grått och muligt och sen kan det regna ibland också ifall man har otur. Och sen när det börjar bli kväll så kommer solen fram och det är kanske tre stora moln på himlen och resten är blått, och då tror man ju att det ska bli fint dagen efter men ne det ska såklart vara molnigt och ifall man har riktig otur så regnar det. Men aja förhoppningsvis blir det sommarväder snart :)

Inget sommarlov ännu

Jag har glömt att berätta att jag inte riktigt blev godkänd i matte på de man skulle så nu går jag i sommarskola i matematik i två veckor och det kanske inte är så jätte kul men man får vara positiv och tänka att man lär sig skit mycke! det var idag som de började och jag lärde mig jätte mycke *STOLT* ;) och man får liksom känna sig jätte smart för vissa av dom andra i gruppen är "mindre smarta" haha! och jag kommer få en "belöning" av mina föräldrar för att jag tvingar mig dit när jag egentligen borde ha ett stort fet sommarlov, haha så tänker jag :) jag går från 08.30 till 13.00 fatta jobbigt! men jag klarar de, tiden går ganska snabbt ;) Så alltså börjar mitt sommarlov på riktigt om typ två veckor!
Hoppas att ni har ett skönt sommarlov och får sova ut, för när ni typ går upp så slutar jag skolan och börjar min ledighet då kl 13.00 typ haha! :)

Puss på er!


Är vi lika?


Visst är jag och min kusin lika bakifrån, ialla fall lite ;) Eller vad tycker ni?

Ändrade planer

Hej på er!

Igår skulle jag ju vara med Josefin men så blev det inte för jag dampade loss på mina föräldrar (ni vill inte veta varför) precis innan jag skulle gå till henne, asså jag började typ kaxa mot dom och massa så dom bestämmde sig för att jag inte fick gå till Josefin. Så då fick jag ännu mer damp! Så igår hade jag skit tråkigt, jag låg på mitt rum och stirrade upp i mitt tak i typ tre timmar (haha fattar inte hur jag orka)  ... Hoppas att Josefin hitta på någonting att göra eftersom att vi inte kunde göra någonting :) Men sen på kvällen så satt jag och mamma och kollade på "En prinsessas dagbok 2" den var faktiskt väldigt rolig! Någon som har sätt den? .... Och sen gick jag och la mig så igår hade jag det verkligen tråkigt!!! Hoppas att ni hade en rolig söndag ialla fall! ;)

Puss /Malin

När kommer solen?

HejHej :)

Det regnar idag igen, andra sommarlovsdagen! När kommer solen? hoppas på att det blir bättre väder snart! men men idag sov jag till 11.00 och det var ganska skönt för jag sov ut kände jag. Men jag är jätte trött idag och man blir ju inte direkt piggare av vädret heller, så jag blev nyss klar med att klä på mig, fixa håret och så. Idag ska jag också vara med Josefin så jag hoppas att vi hittar på något skoj (och de brukar vi) så jag blir lite piggare ;)
Men nu ska jag nog sätta mig vid tv´n tills Josefin ringer!

Ha en forsatt trevlig söndag ;)
Puss&Kram/ Malin


Förlust ...

Som ni kanske har märkt så förlorade sverige mot spanien igår med 1-2, spanien gjorde ju mål i typ sista minuten "pinsamt". Och nu måste sverige spela oavgjort eller vinna över ryssland på onsdag "heja sverige" ! :) Jag kollade inte på hela matchen igår men hörde pappa skrika när Zlatan gjorde 1-1 målet och jag såg repriset (målet va snyggt). Sen såg jag bara slutet på matchen.  Men nu tar sverige ryssland på onsdag så att vi går till kvartsfinal !! :)


Första dan är regnig

Idag har jag varit med Josefin hela dagen och de har varit jätte kul :) Vi har tagit med våra hundar och åkt till stockholm´s södra och tillbaka igen. Sen har vi också kollat på "A Shot At Love" och det var final och Bobby vann (hejade på honom) ;) Sen har vi varit inne på datan och bara tagit det lugnt. Och tyvär så har det regnat idag, liksom första sommarlovsdagen är det dåligt väder! men men man ska vara positiv, haha!
Men nu ska jag gå hem (är hos Josefin) men sov så gott :)

Puss på er/ Malin


Hos Johanna

Hej sötnosar!

Just nu sitter jag hemma hos Johanna och kollar på tv (fråga inte vad). Idag var det entligen skolavslutning och nu är det sommarlov!! för typ en timme sen så åt vi våfflor och de var jätte gott! sen ska jag Johanna och Veronica gå ner till ica för att köpa lite grejer tills ikväll för då ska jag och favvo tjejerna ha det jätte mysigt på en liten äng med filtar,mat, dricka och massa annat ;)
Orkar inte skriva så mycket men kanske skriver senare, annars skriver jag imorron!

Puss&Kram /Malin

Hässelby strand

Idag var jag med Josefin, Maria och Jennifer. Och så följde också Simba och Saga me (Josefin och Jennifer´s hundar). Vi hade det jätte kul på Hässelby strand! det var ju ganska tråkigt väder så vi badade inte så mycket men de var kul ändå. Och idag var det sista dan i skolan (förutom skolavslutningen). Vi var inte i skolan så länge så de var skönt, vi städade bara skåpen och sen fick jag och dom andra som var i min grupp på camp viksjö mjukglass för att vi vann då i tisdag´s :)
Så imorgon är det alltså skolavslutning, kanske inte så roligt väder men man får vara positiv, för jag ska ju också få ha min fina vita klänning på mig. Har inte bestämmt vilka skor de ska bli men jag hittar nog några fina!
Men nu måste jag gå och duscha så jag är ren och fräsch(stavas?)  tills imorron ;)

Puss på er /Malin

Regnet öser ner

Idag har det regnat nästan hela dagen! Jag som tyckte att det verkligen var sommarkänsla och de tyckte jag i helgen och nu regnar de jätte mycke. Hoppas bara de blir fint väder på sommarlovet! Idag blev det ingen brännboll med klassen eftersom att de regnar istället så fick vi städa våra skåp så då slipper jag de imorron! Då slutar jag förhoppningsvis väldigt tidigt imorron. Så efter skolan åkte jag hem till Johanna och vi båda var väldigt trötta så vi kollade bara på tv och spelade spel och bakade (tog de alltså bara lugnt). Så sen åkte jag hem och nu sitter jag här men ska gå och äta nu ;)

Ha det så bra!

Puss&Kram /Malin 


Snart sommarlov

Jag är så glad för snart är det sommarlov!
Idag onsdag: börjar kl: 10.00 och då ska vi typ prata och sen ska vi spela lite brännboll.
Torsdag: börjar kl: 09.45 och då ska vi städa ur skåpen och sen slutar vi när vi är klara, typ senast kl: 11.00.
Fredag: Skolavslutning!

Okej vissa har redan slutat skolan men jag är ändå glad för om tre dagar slutar jag ;)
Men nu ska jag gå till skolan så jag inte kommer försent.

Puss på er /Malin

Camp viksjö

Idag har jag gått skit mycket! jag hade någon himla "camp viksjö", vi var 5 st i min grupp som skulle gå en ganska lång runda. Det var inte så kul men det funkade väll. Orkar tyvär inte berätta vad vi gjorde men men ;) Sen slutade vi typ vid 12.00 och då åkte jag och Nathali till Upplands väsby för att träffa Anna, Josefin och Johanna där. När vi kom fram så red vi med en häst Anna tar hand om, vi red till ett bad och där badade vi med Baldur (hästen), de var jätte kul! sen åkte vi också hem till Anna och var där ett tag, då hade Johanna och Anna gjort en överaskning till mig Nathali och Josefin, det var en sockerkaka. Sen skulle vi åka hem och jag kom hem för typ två timmar sen och nu ska jag snart gå och lägga mig för imorron är det skola igen ... Men snart är det skolavslutning (på fredag) :)

Puss på er! 


Sista veckan

Hejsan snyggingar!

Idag började jag 12.00 och vi skulle spela mini golf och de va kanske inte så jätte kul men de funka. Och efter mini golfen så åkte jag och Nathali (min favvounge) till mig och vi var hungriga så vi åt lite glass. Sen kom vi på att vi ville åka någonstans så vi tog med oss Maja och åkte till Anna som bor i Upplands väsby och de va skoj, vi red på en häst Anna tar hand om (hann inte vara där så länge) och sen skulle vi åka hem, men bestämmde oss för att vi ska åka dit och bada med hästen och leka imorron igen ;) haha leka också!
Men nu ska jag ut och träffa Nathali.

Ha det bäst.

Puss på er!

Dålig uppdatering

Hej på er!

Jag vet, jag har inte skrivit på några dagar men jag har haft fullt upp.
Men hoppas att ni har haft en bra helg för de har ialla fall jag haft! I fredags så tog min brorsa studenten ju och då kom massa människor hem till mig/oss. Så det var kul för vissa av dom hade jag inte träffat på länge. Sen i lördags så åkte jag först till Jakobsberg med Johanna för att köpa busskort och fixa lite där. Och sen åkte jag på direkten till viksjövallen för att kolla på min kusse som spelade fotbollsmatch där, sen åkte vi till min kusse´s land och så sov jag där till söndags och då kom jag hem ganska sent. Så jag har haft en ganska fullbokad helg.

Men nu ska jag ge igen ;)

Puss&Kram /Malin

Inte som jag sa

Hejsan på er!

Idag skulle jag ju bara ta det lugnt, haha så blev det inte. Jag satt vid datan i typ 20 min för sen skulle jag tvätta några stolar och blåsa upp skit många ballonger för min brorsa tar studenten imorron. Och sen skulle jag precis sätta mig för att kolla på tv men då vill mamma att jag städar lite där uppe så då gör jag de, och sen skulle jag fixa lite mat (förbereda tills imorron). Sen fick jag entligen gå och duscha, sen när jag gjort de och kände mig ren så skulle blommorna vattnas (haha man vill ju alltid vara hjälpsam) !
Så alltså tar min brorsa studenten imorron så jag kanske inte skriver då men jag får se för de kommer nog vara ganska kaosit imorron, det kommer liksom typ 43 pers hit + att jag ska vara med min kusse. Men vi får se, det kommer ialla fall bilder och dom kanske jag lägger in på lördagen då. Men det kan bli ett inlägg i morgonbitti, vi får se :)

Det här kanske inte var ett sånt roligt inlägg men jag är skit trött och orkar verkligen inte (sorry, det blir bättre i nästa inlägg) ;)


image50


Sista skoldagen

Tjenare snyggingar ;)

Idag var det min sista skoldag "riktiga", för nästa vecka har jag bara "temavecka". Okej vissa av er kanske redan har slutat men aja jag är ändå glad. Idag slutade jag kl 13.30 typ och sen satt jag och tre till och flummade ett litet tag innan vi gick hem. När jag kom hem så kollade jag på tv och tog de bara lugnt. Och snart eller om typ 40 min så börjar "The Hills" så jag tänkte sätta mig och kolla på de. Så idag tar jag de bara lugnt och softar framför tv´n och datan och kanske sätter mig lite i solen också! Ha det så bra så skriver jag lite senare!

Puss på er

Mys i solen

Hej på er!

Jag har bara legat i solen nästan hela tiden, man vill ju inte direkt se ut som ett spöke eller så. Inte för att jag känner mig så brun fasten jag har varit i solen väldigt mycket, men solar jag mycket så blir jag nog brun snart. Hoppas ni har haft en skön sommaronsdag! Hoppas solen håller i sig och att det är så här varmt på sommarlovet också. Entligen snart så är det sommarlov, eller om en vecka men dagarna går nog snabbt!

Nej nu ska jag kolla lite på tv (kommer inte på något roligare) men skriver kanske mer lite senare.

Puss&Kram


Skit varm onsdag

Tjenare sötnosar!

Jag slutade vid typ 11.00 idag och då fick jag skjuts av min brorsa och på vägen hem såg jag Johanna, Josefin och Sofia och kom på att jag ville åka till Lövsta med dom (haha, hoppas ni har kul) ;) men men, idag är det skit varmt ute och jag har solat men det blev inte så länge men jag ska sola mer efter "Våra bästa år" som börjar snart :) Hoppas att ni får en forsatt bra onsdag så ses vi ;)

massa pussar&kramar /Malin

Goda nyheter ;)

HejHej på er!

Jag vill bara meddela att mitt knä blir bättre och bättre så kryckorna slänger jag nog i väggen snart "haha", nej men efter att jag varit på sjukhuset och då inte kunde sträcka på benet och läkaren försökte få mig att göra de när jag låg på sjukhuset. Jag gjorde de då, och de gjorde skit ont så sen slutade jag me de. Men mamma tjatar på att jag ska göra de så hon brukar hjälpa mig att få ner benet helt, jag skriker då bara för att de gör så ont men nu har jag gjort de några gånger så nu kan jag nästan ha de rakt hela tiden, bara jag försöker göra så några gånger. Okej jag måste ändå vila i typ två veckor men snart slipper jag ju kryckorna och de var ju för att jag har dragit ut benet några gånger hur mycket jag en har skrikit och då blir mitt knä vant och muskeln börjar sätta sig på plats och därför kan de gå så här snabbt *stolt* att få bort kryckorna ;) haha jag ville bara att ni skulle veta min goda nyhet *generad* ...

Men nu ska jag "chilla" lite och bara ta det lugnt.
Ha det så bra.

Puss&Kram /Malin

Grattis Veronica!

Alla ska gratta Veronica Tillas idag för hon blir en gamling precis som jag (14 år) "taha" !! tyvär kunde jag inte komma till henne på fredag när hon ska ha värsta roliga festen men vi ska göra om de i sommar igen ;) jag kan inte komma för min brorsa tar studenten. Men jag ska ha skit skoj med min kusse :) Och en till positiv grej utan föutom att Veronica fyller år är att jag tror att jag kan börja försöka gå utan kryckor snart! asså jag kanske inte kan börja springa men ska börja försöka gå på benet så de blir bra till på fredag (bra och bra men kommer kanske slippa ha kryckor) bra va?    

men ialla fall. Idag har jag inte gjort så mycket bara tråkat hemma, men snart börjar Gossip Girl så jag ska sätta mig och kolla på de :)

Ha det bäst!
Puss på er, /Malin


En måndag på sjukhus

Hejsan!

Nu sitter jag här vid datan och har det tråkigt. Som jag skrev i förra inlägget så har jag gjort illa knät och kan inte gå så jag går på kryckor. Jag gick till skolan på morgonen men sen efter två lektioner så åker jag och mamma til sjukhuset för att dom ska kolla vad som är felet på mitt knä. Ja som ni kanske vet så får man sitta och vänta ganska länge. Men entligen fick jag en läkare och han kollade och kände på mitt knä. Och jag kan inte ha mitt ben rakt men ja han skulle ju få mig att ha de rakt så han trycker ner de och fatta hur ont de gjorde i knät ! Men sen fick jag åka hem för han förklarade att jag hade fått ett "löparknä" och nån himla muskel i mitt knä sitter på fel plats eller nått sånt så jag ska vila i typ två veckor och sen ska jag börja göra övningar så de blir bättre. Och inte vet jag hur länga jag behöver gå med kryckor men hoppas de inte blir så länge ..   
Men nu ska jag sätta mig och kolla på tv!

puss&kram  /Malin

Går på kryckor ;/

Hej på er !

Hoppas att ni mår bra för jag mår lite sådär faktiskt ...
Jag har haft problem med mitt knä väldigt länge och igår sprang jag, Josefin och Jennifer Mini Marathon. Jag hann starta och springa bara en liten bit då jag också låg som en av dom första men helt plötsligt rycker det till i mitt knä och jag måste sätta mig ner på sidan för att jag såklart fick skit ont. Då kommer en kille som tar mig till starten igen för att det sedan skulle komme en motorcykelmänniska som skulle ta mig till målet för att vi trodde att mina föräldrar var där men pappa hade åkt till råsunda för att kolla på fotbollsmatch och mamma, ja hon kom springande till motorcykeln och sa att han skulle köra mig till bilen för att jag sedan skulle få åka hem för att få värktabletter och få sitta och bara vila. Så ja nu går jag på kryckor och det är inte kul men jag fixar de här!

Puss på er!

RSS 2.0