*mums*

Hehe, ja verkligen den bästa överskriften men aja ... Nu har jag nyss kollat klart på Andra Avenyn avsnittet som var igår och de som kommer imorron(var på match igår och träning imorron) och till de åt jag en egen liten god blandning som bestog utav: vaniljglass, varma blåbär, lite kaksmulor och banan! haha kanske inte låter så gott men det var det faktiskt *stolt*.

Imorron börjar jag 08.20 med musik så ingen sovmorgon blir det + att jag slutar typ 15.00 tror jag att det är, men det är bara att stå ut. Och efter skolan så ska jag nog plugga lite innan träningen börjar!

Nej men nu ska jag nog gå och lägga mig och läsa lite innan det är sov dags ...

God Natt allihopa,
Puss /Malin



Haha, okej det ser inte så jätte gott ut men det var som sagt väldigt gott! *generad*


Inte skrivit på länge...

... men nu är jag här! har gjort ganska mycke i helgen så det har inte blivit av att jag hunnit skriva. I lördags så var jag med Jessica hela dagen och vi hade det riktigt skoj och gjorde en massa konstiga grejer, haha orkar inte berätta! och sen på kvällen sov jag hos Jennifer och vi hade det mysigt och var inne på datan och "käkade" popcorn *mums*.. Sen på söndagen hade Jennifer träning så jag gick hem till mig och sminkade mig och så för att sedan träffa Jessica vid Jennifer&Josefin´s träning och kolla på den för att sedan gå hem till Jessica och hon sminkade sig och duscha och lite grejer. Sen gick vi hem till mig igen och jag åt middag, sen kom också Jennifer och då träffade vi några lite snabbt men inte så länge alls för sen åkte jag iväg på match i Åkersberga och den matchen blev resultatet 3-3 i.
Ja det var ganska tråkigt berättat och kortfattat men orkar inte berätta allt!

Ialla fall, idag hade vi bara en lektion och de var matte. För innan hade vi "klassinfo" och det är typ ingen lektion. Sen efter matten så gick jag och Jennifer hem till mig och åt för att sedan åka till Görveln och ha origentering med skolan och jag och Jennifer tog alla kontroller runt om och så på typ 35 minuter så det var nog ganska bra ialla fall ....

Ja det har inte hänt så mycket mer, efter origenteringen pluggade jag och sen gjorde jag mat till familjen och det blev hembakad pizza som faktiskt blev hyffsat bra, hehe!
Det här blev ett riktigt tråkigt inlägg men tar igen imorron eller senare.

Puss /Malin


Den här bilden är från i lördags då jag var med sötnosen Jessica :)<3

En riktigt lyckad kväll

Ja, jag kanske ska berätta lite om kvällen.

Det började med att jag var med Johanna och Jessica och vi ringde typ en som heter Patrik och snackade med honom ganska mycket och så gick vi mest bara runt i viksjö och var skit flummiga, haha! sen träffade vi två killar som typ undrade ifall vi ville följa med till viksjövallen men Jessica och Johanna skulle hem så då puttade jag in Jessica i en buske så hon ramla och shit va jag garvade!! haha men ialla fall, så då när vi sa hejdå och dom gick hem så följde jag med killarna till viksjövallen för att träffa Camilla(min kompis) och massa andra, och jag visste inte vilka de va men det visade sig vara massa kompisar så det var roligt. Men då skulle Camilla och några andra gå så jag stannade kvar där med Vanessa, Jossan, Pernilla, Julia och några till och det var skit kul för vi va jätte flummiga, haha.

Men sen gick typ Pernilla och Julia hem så jag, Jossan och Vanessa(Vanne) gick till ica och träffade några klasskompisar till mig och sen gick vi bara runt och sen försökte vi kasta ner Vanne i en fontän(stavas?) och gud vad jag garvat den här kvällen och haft riktigt riktigt kul hela kvällen med allihopa!

Ja nu blev det väldigt många namn känner jag men aja.

Men nu sitter jag här och ska nog snart gå och byta om och kolla på film så vi ses imorron!

Hoppas ni haft en lika kul fredagskväll som jag,

Puss & God Natt /Malin


(hade ingen bild från kvällen så tog bara en bild från typ i måndags när jag hade tråkigt, haha)

Fredagskväll

Då var det fredagskväll och idag var det som sagt reflektionsdag och det gick inte så bra för mig att plugga men blev ialla fall klar med det mesta! efter skolan var jag med Jessica och vi hade det roligt på ica och i skolan, haha. Sen kom Johanna också och då gick vi mest bara runt och pratade och snackade. Ska vara med dom ikväll också och det blir säkert riktigt trevligt och skoj!

Imorron känner jag att jag verkligen ska sova ut för den här veckan har jag verkligen varit trött så det är riktigt skönt med helg nu.. Ja vad mer, jag ska nog ta och ringa Jessica nu och sen Johanna så är jag ute ett tag med dom och har roligt! men vi hörs kanske ikväll annars imorron ;)
Puss /Malin


Jessica & Johanna jag älskar er massor tjejer :) <3

Sovdags?

Nu ska jag nog borsta tänderna och fixa mig och sedan lägga mig i sängen och läsa lite innan det är sovdags, ska upp typ vid 07.00 imorron och måste ju sova ut, haha! men vi hörs och syns imorron. För jag har inte så mycket mer att skriva/berätta ...

Sov Gott,

Puss /Malin


Känns som om att det kommer bli himla mycke plugg imorron :/ , och måste bestämma om jag ska vara i denna tråkiga skola och plugga eller hemma ... ;)

Reflektionsdag imorgon

Ja, som sagt så har jag reflektionsdag imorron och jag ska nog jobba i skolan men får se hur det blir. Ska ialla fall dit och göra ett engelska prov och göra lite på musiken, så jag får se om resten blir hemma eller i skolan!

Ialla fall, idag hade vi språk, engelska, idrott, svenska och so. Dagen gick faktiskt ganska snabbt fasten vi slutade 15.00. På idrotten så hade vi orientering och det gick faktiskt ganska bra visst Jennifer? haha! och istället för svenska hade jag och typ 4 till keramik och då fick vi typ göra muggar eller kannor och jag gjorde en kanna till min farmor i julklapp för er som vill veta.
Ja, vad mer .. Efter skolan var jag lite med Jessica innan jag gick hem och åt middag för att sedan åka till träningen som blev väldigt flummig, haha alla var typ skit trötta men det var trevligt! och nu sitter jag här och har inte så mycket mer att berätta så vi ses sen!

Puss /

En till hund

Nu sitter jag här och har precis pluggat klar(de jag orkar), hehe. Snart ska jag också kolla på Andra Avenyn (R) för jag hann inte kolla igår för jag hade träning.

Ja, idag har jag mest bara pluggat, pluggat och lagat våfflor till familjen! mer har jag inte hunnit me. Och i skolan idag hände typ ingenting, vi slutade 15.00 och jag var skit hugrig för det ända som serverades i skolans matsal var skrynklig korv och troligt att jag vill ha de!

Men aja, nu till den trevliga nyheten(tycker ialla fall jag).
Min familj ska få en till hund av kenneln som Dessie kom ifrån och vi får valpen någon gång i november så snacka om att jag längtar!! och dom föddes idag, eller inatt/imorse så vi ska nog gå och kolla på dom någon dag. Vi ska ha en tik/tjej så vi försöker tänka ut namn till den men har bara kommit på typ tre. Men vi har ju ett tag på oss, hehe.

Nej är det Andra Avenyn som gäller!
Hörs sen.

Puss /Malin


Ja, det här blev våran lunch idag ...


Dessie nu får du en till liten kompis ;) Dessie kommer bli väldigt glad, det tror jag nog, hehe! :)<3


Äntligen klar

Så nu är jag äntligen klar med musikläxan och ska snart gå och lägga mig och läsa lite innan jag ska sova. Ja, idag slutade jag kl: 15.55 och när jag kom hem så pluggade jag lite och sen åt jag middag för att sedan orka plugga nån timme till! men nu är jag som sagt klar och nöjd, hehe.

Jag har inte så mycket att berätta faktiskt, så det här blev ett kort och tråkigt inlägg tyvär. Men vi hörs och syns ;)

Puss /Malin


Kände för att lägga upp en bild från NRJ IN THE PARK, haha :)

Andra Avenyn

Så nu är jag ny duschat och ren! snart börjar Andra Avenyn och jag har verkligen saknat de under sommaren så jag är glad över att säsong 2 börjar idag *smile*. Så snart tänkte jag sätta mig framför tvn och göra lite glass och mys innan klockan slår åtta, hehe!

Imorron är det ju skola igen men jag tycker inte det gör så mycket eftersom att jag har haft ledigt i nästan en vecka(har ju varit sjuk) så kl: 9.20 är det skola imorron igen och vi slutar så otroligt sent liksom kl: 15.55 men det är bara stå ut. Men vi ses då för jag ska försöka gå och lägga mig tidigt idag, så det blir nog inga fler inlägg idag.

Ha det bäst!

Puss /Malin


Stockholm´s stad

Kom just hem från att ha varit i stan med mamma. Det var faktiskt jätte mysigt att gå runt i alla affärer och så! sen gick vi också och åt lunch på en liten resturang på Drottninggatan och jag tog en kebabrulle*tjockis* , hehe. Ja vi var i stan i flera timmar och man är verkligen trött i benen så här efterråt. Men jag är ialla fall nöjd med dagen och har inte så mycket mer att berätta en att jag köpte de här :

 

 

1. En skinnjacka från DHIO för 400 kr.
2. En plånbok från Kappahl för 79 kr.
3. En tröja från Cubus för 149 kr.
4. En brunkräm från H&M för 49 kr (den jag skulle köpa hade jag inte råd med så det blev en lite dåligare)

Men nu ska jag hoppa in i duschen så vi hörs sen :) <3


Hörs&Syns allihopa...

... För nu tänkte jag gå och lägga mig och läsa lite och sen ska jag sova för nu börjar jag känna att det gör ont i huvet och ska ju iväg med mammsen imorron så då tänker jag inte ha ont! ja, jag håller ju på *gäsp* att somna så nu är det bara att borstatänderna och sen läsa och sedan bara sova sova sova tills morgon dagen kommer, hehe.

Hejdå så länge!

God Natt & Sov Gott,

Puss /Malin


Ja, Dessie har redan lagt sig i soffan för att sova! haha så söt ;) <3

AAJ!

Nu är matchen avklarad, eller för några timmar sen och vi vann med 1-0 mot Täby! jag spelade verkligen inte bra denna match och blev väldigt besviken men som sagt så vann vi ju och det är ju positivt. Sen ramlade jag också och sträkte ryggen så nu har jag extremt ont och får hoppas på att det blir bra tills imorron för då ska jag och mamma åka in till stan och ha det mysigt och förhoppningsvis får jag hem lite nya kläder och sånt!

Men ialla fall, idag har jag inte gjort så mycket eller jag gick runt i solskenet som var en stund på för/eftermiddagen och säljde "pandatidningar" och det var faktiskt väldigt skönt att vara ute efter att varit hemma i typ tre hela dagar och varit sjuk så det blir ett stort + för min dag, haha. Ja vad mer, jag har ju också som sagt spelat match och det har inte hänt så mycke mer faktiskt så vi hörs!


Sitter också och tjockar i mig lite popcorn ;)

Mår mycke bättre

Ja, många av er ligger säkert och sover nu men inte jag. Vaknade typ 09.00 och det är ju inte speciellt skönt när det ändå är lördag men aja har ju latat mig i typ 3 dagar nu så det är väll därför!
Inge mer med de...

Idag mår jag mycke bättre och är typ frisk nu så ikväll blir det match mot Täby så det blir riktigt roligt(har liksom inte spelar innebandy sen i tisdags, så de saknar jag väldigt mycke)!

Igår var jag ju bara hemma eftersom att jag fortfarande hade ont i huvet, men sen på kvällen så gick jag och mamma "kvällspromenad" hem till min farmor och va där ett tag så de va riktigt mysigt. Sen när vi kom hem så var det ingen hemma så vi satt oss och kolla på lite tv innan jag gick och la mig. Så därför har jag inte heller skrivit så mycke igår typ bara ett inlägg men har varit jätte trött hela dagen och gick och la mig väldigt tidigt för att bli frisk!

Men nu ska jag avsluta de här ganska tråkiga inlägget med en bild på Dessie när hon duschade/badade igår ;)



Puss /Malin

Mår bättre idag

Har nyss ätit frukost och vaknade för typ två timmar sen(tidigt). Nu ska jag snart sätta mig vid tvn ett tag med mitt duntäcke runt mig och bara slappa! sån är jag när jag är sjuk, men faktiskt så börjar jag känna mig mycke bättre så imorron kanske jag är helt frisk och kan spela matchen som jag har imorron kväll i Täby ;) Ja, jag har inte så mycket att berätta har liksom inte hänt så mycket så jag avslutar nog inlägget här någonstans så hörs vi senare!

Puss /Malin


Saknar dig Tindra <3

Hemma imorron med

Ja så blir det, jag har så otrolig ont i huvet så mamma & pappa till och med vill ta mig till nån läkare men nej det orkar jag inte med! blir som sagt hemma imorron också och hoppas att jag blir frisk till helgen, kul liksom att vara sjuk då. Men aja ska sätta mig vid tvn ett tag nu och sen blir det läggdags för min del så jag blir frisk snart! Men ni får ha det så bra för det ska jag försöka att ha ialla fall ;)

Puss /Malin


Juste ska ju till stan på söndag med mammsen så jag måste bli frisk :)

hatar läxor

Ja, jag är inte direkt nöjd med mig själv för jag har inte börjat plugga engelskan en så nu måste jag verkligen sätta mig och göra de! men varför ska man egentligen behöva plugga på fritiden? varför inte bara göra allt i skolan så man kan gå hem till fritiden sen, men aja det är bara att vänja sig vid att bli plågad ;)

Har nyss ätit lunch också, åt rester från gårdagens middag, alltså kyckling och ris *mums* ! hörde också att dom har sprungit klart "viksjöjoggen" och känner mig himla lat efter att dom har plågats sig joggande runt typ hela viksjö och jag bara sitter hemma framför tvn och latar mig, haha! men jag är ju faktiskt sjuk, om den bortförklaringen funkar ...

Nej nu ska jag sätta mig med engelskan, men vi hörs senare!

Puss /Malin



Den här bilden från Gotland 08 med Jennifer gör mig verkligen på bra humör, haha minnen väcks upp också ;)


GRATTIS

Idag fyller min otroligt underbara vän Nathali 14 år, så ett måste är att gratta henne! hon har tyvär inte blogg som jag då snart tvingar henne att skaffa men ni kan skriva gb till henne på www.playahead.se (nathali@pea) så blir hon säkert jätte glad ;)

Gumman hoppas du får en bra födelsedag, och förlåt än en gång för att jag är sjuk och inte kan gratta dig ordentligt nu när du fyller år men imorron om jag kommer till skolan så får du allt se vad dom händer, haha! och jag är glad att jag fick gratta dig lite idag *smile*




GRATTIS GRATTIS NATHIS, JAG ÄLSKAR DIG MASSOR KOM IHÅG DE :) <333

fortfarande sjuk

Nu är säkert dom flesta i skolan och snart startar "viksjöjoggen" i min skola, man ska typ springa skit långt och egentligen skulle jag tävla med Jennifer(mest för betygen) men blev hemma idag också och har sån otrolig huvudvärk så ska snart göra lite lunch och sätta mig för att titta på lite tv!

Idag har jag inte gjort så mycket, bara legat framför tvn och pluggat lite, men sen kom Jennifer och Nathali och hälsade på mig (tack sötnosar), så då kände jag mig mycke bättre ett slag! men sen gick dom och då efter att tag fick jag skit ont igen men aja, får se om det blir skola imorgon eller bara en till sjuklig dag hemma ...


Att plugga när man är sjuk är någonting man kanske måste men verkligen inte orkar göra ...

denna blogg...

... skriver jag om mitt liv i kan man säga, jag skriver om vad jag gör om dagarna och det är en "privatblogg" ! jag vill verkligen inte härma blondinbella fasten det är nån/några som tror de. Haha ni är bara för söta, liksom att den här bloggen är ett skämt är inte heller sant för jag hittar inte driket på de jag skriver utan som sagt så skriver jag om de jag gör om dagarna. Och jag kom liksom på att starta blogg, eller egentligen var det min kompis(till och med bästavän) Jennifer som tyckte att jag skulle starta en blogg och jag tänkte att varför inte det är väll bara att lägga ner den om jag inte gillar det. Så vi satte oss för att fixa denna blogg till mig och fixa ett namn. Vi prövade och tänkte på massa namn men kom verkligen inte på något så tillslut provade vi bara malinblondin för att jag heter malin och är blond, ja typ därför! haha nej men det var bara något vi kom på och de var ingen som hette så, så det fick bli det namnet och jag tänker liksom inte mer på de att jag heter malinblondin.blogg.se fasten det inte kanske riktigt var de bästa men jag gillade det ändå!

så jag började blogga och tyckte att det blev roligare och roligare för varje dag fasten jag inte får mer en 22 st läsare högst om dagen om man tänker sig att vissa bloggare får mer en 10 000 om dagen så tycker jag det är kul att sitta och berätta om vad jag gör(men hoppas såklart att jag ska få flera läsare en vad jag har nu också) . Så för er som undrar så är jag Malin Svärd och inte blondinbella eller som jag hört "wannabe blondinbella" haha garvar bara åt de! och den här bloggen är inte ett skämt. Fast är det fler en dom två som klagat på min blogg några inlägg ner som tycker att min blogg verkar vara ett skämt? haha aja nu vet ni ialla fall lite mera ;)


Jag är Malin (http://malinblondin.blogg.se/) och ingen annan :)

Har inte haft någon tid alls

Okej nu är det så här att jag känner att jag inte alls har skrivit mycke i min blogg dom senaste dagarna men det har varit plugg och matcher. Har nog inte skrivit sen i söndags så nu måste jag ta igen här!

Ja, matchen i söndags gick bra. Vi vann med 7-1 mot Sundbyberg och är nu vidare till steg 2 i SM! mer orkar jag inte berätta om de, haha!

Det har inte hänt så mycket heller, har bara varit en massa pluggande både i måndags och tisdags ... Snacka om att det är skillnad på läxor i 7:an och 8:an men det är bara att vänja sig antagligen! Igår var det också träning och den gick väll sådär, kände att jag var påväg att bli sjuk och som sagt, idag är jag inte i skolan för jag vaknade imorse av att jag hade skit ont i huvet och lite förkyld så mamma sa att jag skulle vara hemma idag. Får se om jag går imorron, har bara legat i soffan med tänke runt om mig och kollat på tv, och nu ska jag nog börja med läxorna så jag inte kommer efter eller nått!


Och jag känner att det här blev ett väldigt tråkigt inlägg men skriver mer sen ;)

Puss /Malin


hej, jag hatar att plugga ! ;)


Snabbt&Kort inlägg

Nej nu ska jag åka till Huddinge så håll tummarna på att vi vinner denna match också, så hörs vi ikväll när jag kommer hem! juste idag kommer min mamma hem från att varit i Dalarna så det blir kul att träffa henne ;)
Aja hörs sen allihopa!

Puss /Malin


Det här är mitt lag (Bele Barkarby) för typ två årsen då vi vann St:Erikscupen :) <3

Vidare

Hejsan!

Nu har jag nyss ätit pasta och köttfärssås och det var *mums* ;) Matchen idag då, vi vann med 6-4 och nu är vi typ vidare i SM och det är super tycker jag, haha! men vi har en match kvar idag som börjar kl: 16.00 så om typ en och en halv timme bär det av till Huddinge igen för att möta Sundbyberg.

Ja, vad mer juste igår kollade jag på film ju och det blev Nina Frisk och den var lite sådär, den var ganska tråkig men funkade och var rolig i vissa "scener" bara. Men aja den får faktiskt bara ++ av +++++ och är rekomenderad för sånna som gillar långtråkiga filmer, haha :)


Ett inlägg utan rubrik

Nu börjar snart Svensson Svensson och det blev aldrig så att jag ringde Camilla men gör nog det när programet är slut. Sen ska jag ju som sagt kolla på film så det blir nog inga mer inlägg idag men ska nog gå in på datan imorron mellan matcherna för jag åker hem mellan dom för att det är så långt mellan så då ses vi då.
Hejdå så länge allihopa!

Puss&GodNatt /Malin


Bilden väcker upp minnen från tiderna då det bara var jag och min kusse hela tiden! ville bara lägga upp den och hoppas att hon ser det här och vet att jag älskar och saknar henne mest <3

Resultatet blev...

... 4-2 till Bele Barkarby och jag är väldigt nöjd med min insats på planen, + att jag gjorde 1-1 målet *STOLT*! ;) vi spelade en bra match. Kanske slarvade lite mycket och stressade en heldel men annars var det riktigt bra och vi vann ju så det spelade ju ändå ingen roll, hehe. Imorron är det samling kl: 08.30 för avfärd till samma hall och då möter vi Huddinge, får se hur den matchen går, guuud vad jag längtar!! sen har vi match igen vid typ 16.00 och då möter vi typ Sundbyberg tror jag och inte för att "underskatta" dom, men vi har vunnit över dom med väldigt stora siffror förut och dom är ett lite mindre bra lag om man kan säga så. Hehe nej nu var jag taskig, men Bele Barkarby är ju ändå bäst hur som helst.

Ialla fall, när jag kom hem efter en mysig biltur från Huddinge med Camilla då vi pratade en massa om olika saker och hade det almänt trevligt så gick jag upp och tog en riktigt varm och skön dusch så nu känner jag mig ren. Sen blev det middag, det blev grillad kycklig med potatis och god sås till *mums*! och nu sitter jag här vid datan med morgonrocken på och ett par sköna varma tofflor och väntar på att Camilla ska ringa. Vi ska prata lite och ni får inte veta vad *hemligt* :) Sen är det också säsongs start av "Svensson Svensson" så tänkte sätta mig och kolla på de också kl: 20.00. Sen tänkte jag göra lite popcorn idag igen *tjockis* och lägga mig i sängen och kolla på en film innan det är sovdags för mig del. Ska ju som sagt upp väldigt tidigt imorgon och måste vara pigg till matchen.

Nej, nu ska jag nog ringa Camilla själv innan tv sätts på!

Hejdå så länge,
Puss /Malin


"Svensson Svensson kl: 20.00 på Svt1 för er som vill se en riktigt rolig film" :)

Nu gäller det

Nu ska jag alldeles strax bli upphämtad av Camilla och hennes pappa för att sedan åka till Huddinge och spela första matchen i SM! jag känner mig väldigt laddad och hoppas verkligen att vi vinner denna match.

Men nu ska jag ta och äta en banan och jag känner att det här blev ett väldigt kort inlägg men jag skriver mer ikväll när jag kommer hem så håll tummarna nu på att vi vinner ;)


Ombytt och klar för att åka ...

.

Några bilder från kvällen delar jag självklart med mig av, vissa kanske inte är dom snyggaste men hur ser ni själva ut när ni är flummiga, haha ;)

   

   

 


Det här är Maja´s balla ödla för er som vill veta :)

kvällen med flickorna..

... ja den var trevlig, fast det var verkligen skit kallt! man känner verkligen att hösten är här(det liksom känns i luften). Ialla fall så hann jag inte skriva igår kväll, eller hann och hann jag pallade verkligen inte gå in på datan. Men vi hade en rolig fredagskväll så den blev liksom väldigt lyckad! vi gick runt ganska mycket här i Viksjö och mest pratade, men vi kunde lika gärna gått in på fest om vi ville, haha! (vi blev nämligen bjudna på fest av några, ja kan man säga fulla killar men tackade ganska solklart nej) men sen gick vi till viksjövallen och var där ett tag också och kollade på någon match som spelades. Men sen efter att vi varit ute i typ två timmar så var jag så himla frusen så bestämmde mig för att jag nog skulle börja gå hemåt. Och då ringer Jennifer och undrar ifall hon, Jennifer och Veronica fick vara me så de var ju ganska synd att jag skulle gå in just då menmen. (J, J & V skulle ju vara med från början men dom ville typ inte, om ni undrar) ;) Ja så sen gick jag ju hem och bytte om och tog bort sminket för att sedan göra lite popcorn och lägga mig i sängen med en film så det är så min kväll såg ut.


Filmen Click bestämmde jag mig för att se och den var faktiskt bra, kanske lite svårt att hänga me i vissa delar av filmen men den var helt okej! någon som har sätt den? haha själv fick man ju några tårar i en "scen", *generad*. Men ialla fall så är det en film att rekomendera!

Den får ++++ av +++++ från mig ;)

Rolig kväll att se framemot

Nu blev det lite ändrat, det är så att det blir jag, Maja, Nathali, Jennifer, Jennifer och Veronica ikväll men det blir säkert minst lika kul ;) tror nog vi har bestämmt att vi ska vara ute så vi hittar nog på någonting. Ja, vad mer, imorron är det ju SM som jag har pratat om så det längtar jag verkligen till.

Jag har inte så mycket att berätta på hela dagen men det händer liksom inget speciellt, men jag skriver mer ikväll om jag inte kommer hem för sent, men ni kommer ialla fall få del av några bilder av kvällen!

Hejdå på er så länge,

Puss /

En kväll med N&M

Skolan slutade som sagt vid 15.30 och då gick jag hem till Nathali och vi var inne på datan och åt köttbullsmacka (eller jag gjorde de för Nathali slängde sin) haha! och sen skulle jag hem och äta, det blev hemgjort kebab och det är så otroligt gått.

Aja ikväll ska jag vara med Nathali & Maja så får se vad vi hittar på för trevligt att göra! det kommer säkert bli jätte kul ialla fall. Hoppas ni också får en rolig fredagskväll ;)

Ja, det här kanske inte blev sånt roligt inlägg men har inte så mycket att berätta!


Haha hittade den här bilden på mig och Nathali som togs för typ två års sen kanske :) <3


Promenad med hundarna i solskenet

Nu har jag ätit lunch och ska snart ut med hundarna på en promenad innan jag går tillbaka till skolan igen. Som jag sa förut så slutar jag inte fören 15.30 och det känns inte kul alls men det är bara att klara det! ja, jag har inte så mycket att berätta så jag säger nog hejdå nu så ses vi efter skolan ;)

Puss /Malin


Nu är det alltså en mysig promenad i solskenet med vovvarna som gäller! Visst är dom lika? haha. Men den till höger är min "min familj´s" hund Dessie och den till vänster är Dessie´s dotter Chessie för er som vill veta ;)

Har håltimme

Ja, idag började jag 09.15 och hade språk och sen slutade jag 10.00 och fick gå hem, haha. Ja så nu sitter jag här och börjar inte fören 12.30 igen *skönt*! måste bara komma på något att göra här hemma, ska äta lunch och sen gå ut med hundarna en sväng det är det enda som är bestämmt så jag får se hur min håltimme blir.

Ialla fall så slutar jag 15.30 idag och kommer verkligen inte palla de, men jag får tänka positivt istället(det är en skön helg med ledighet som väntar ju).

I helgen är det SM med Bele Barkarby som gäller och det ska bli så kul!
Imorron första matchen möter vi Högdalen och tränarna har sagt att det blir den svåraste matchen så det är bara att hålla tummarna att det ska gå bra.

Men nu ska jag nog göra lite lunch så vi hörs sen!

Puss /Malin


Mitt underbara Bele Barkarby ;) <3

Nu är det sovdags...

... japp det är det för jag börjar bli riktigt trött nu! ska bara borsta tänderna och sen hoppa i säng.

Idag har det inte hänt så mycket, hade idrott i regn och kommer säkert bli förkyld nu efter att ha gått hela dan med blöta strumpor i blöta skor ... Sen har jag också haft So, Engelska, Språk och Svenska! inge mer med de, det har liksom inte hänt så mycke mer. Eller jo, jag lagade middag till familjen idag och dom verkar blivit nöjda med potatismos och falukorv till, haha! och sen har jag haft träning och det gick ovanligt bra och det är ju kul eftersom att det är SM som gäller i helgen och då kanske man ska "impa" lite extra på tränarna för att få spela mer, hehe ;)  
Ja vad mer, juste imorgon är det ju fredag och jag känner att den här veckan har gått ovanligt snabb(som då är positivt)! men har inte riktigt bestämmt vad jag ska göra en fredag men det får jag se imorron. Ja, jag har inte så mycket mer att berätta och skiva om så inlägget får nog ta slut här någonstans ...

Men ni får ha en forsatt trevlig torsdagskväll!

Puss & God Natt på er <3 /Malin


Är det nån mer en jag som känner att engelska inte direkt är det roligaste ämnet i skolan?


Var inte så skönt att gå runt med blöta fötter och skor hela dagen så det var verkligen skönt att byta om lite när man kom hem för er som vill veta, hihi :)

Kvällen med Nathali

Nu har jag inte skrivit på länge men orkade inte gå in på datan igår kväll(kom hem ganska sent) och idag har jag gjort middag till familjen och haft träning! ... men nu är jag här!

Igår kväll var jag ju som sagt med Nathali och vi hade bestämmt oss för att äta middag på "Grillen" (det är en pizzeria som ligger här i Viksjö). Jag tog en Vesuvio för er som vill veta, och det var jätte gott men väldigt mättande som pizzor brukar vara så jag blev snabbt mätt! ialla fall efter att vi ätit och så, så gick vi hem till Nathali för att hitta på någonting trevligt och vi hade verkligen kul. Orkar inte berätta vad vi gjorde men hade trevligt&kul det hade vi!

Ja, jag har inte så mycket mer att berätta om gårdagen faktiskt, förutom att Sverige vann mot Ungern med 2-1 men det vet ni säkert redan.


Haha det ser skit äckligt ut, jag vet!


På väg hem till Nathali ...


Juste hemma hos Nathali åt vi glass också! *mums*


Haha vi tog massa snygga kort också! fast vi driver så ni vet ;)

Jag älskar dig Nathali Söderberg <3


Nathali ikväll

Nu ska jag gå och möta Nathali vid skolan för att sedan gå till Grillen(en pizzeria vid Viksjö centrum) där vi ska äta middag och ha det otroligt skoj! och sen ska vi gå hem till henne och hitta på något trevligt att göra. Bilder lägger jag nog in från kvällen ;)

Nu har jag också gjort engelskaläxan och är klar, så nu är jag nöjd och har där med inte så mycket mer att berätta ...
Hörs senare allihopa!

Puss /Malin


Ryskdans = tråkigt

Idag började jag kl: 08.00 som känns overhört tidigt så de kändes inte kul alls! dagen började med matte och jag går i typ den "sämsta" gruppen och vi får lära oss sånt man fick lära sig när man gick i 5:an så det är sjukt tråkigt, men nu till något lite bättre. Vi hade ingen hemkunskap idag för att vi skulle kolla på "ryskdans" i teatern, det var typ några ungdomar i ganska många olika åldrar som dansade och sjöng och det var inte direkt kul att titta på(men man slapp ju lektioner)! efter de var det lunch och sen träslöjd där jag ska börja med en låda, haha. Men sist hade vi svenska och de tycker jag är kul + att vi har en sjukt snäll lärare i svenska så det är alltid ett + i kanten ;)

Sen slutade vi äntligen vid typ 15.00 och då följde jag med Nathali till ica en snabbis innan jag gick hem för att äta lite mellis. Och nu sitter jag här och ska alldeles strax börja plugga lite engelska!
Hörs sen. Puss /Malin


Träslöjd hade vi som sagt idag och på den hände det mycke kan man säga .. men orkar inte förklara vad, haha :)

Tisdag den 9/9

I skolan idag hände inte så mycket, vi hade tråkiga "labbstationer" på NO´n och på svenskan skulle vi börja på nån novell typ. Det är det enda speciella och kanske inte så intressant! efter skolan pluggade jag SO och Matte och är äntligen klar med de.

Ja, det har inte hänt så mycket mer idag! och nu ska jag gå och lägga mig :)

God Natt,
Puss /Malin


Otroligt tråkig skola om ni vill veta ;)

gjort läxor hela dan...

... och nu är jag skit trött och går nog och lägger mig snart! har pluggat engelska från typ kl. 15.00 till 19.00 och är äntligen klar. Fast nu har jag suttit här vid datan ett tag också och börjar bli riktigt trött!

Ja, alltså så har jag inte gjort så mycket mer idag, slutade 14.45 stället för 15.55 som vi brukar(hade ingen idrott idag). I skolan hände det inte heller så mycket, allt var som vanligt bara ...
Okej det här känns inte som ett roligt och intressant inlägg men har liksom inte gjort så mycket idag :)

Nu ska jag gå och lägga mig och läsa lite,
God Natt och ha en forsatt trevlig måndags kväll!

Puss /

Väskan


Nu funkade det att ladda upp bilderna på väskan men dom blev himla suddiga men aja ;)

hur mycke läxor som helst!

Nu ska jag nog hoppa i säng så jag kommer upp nån gång imorron! börjar typ 09.20 så jag går väll upp vid typ 07.30 för att hinna. Men ialla fall, imorron vet jag inte hur mycket jag hinner med att skriva för jag har verkligen hur mycke läxor som helst så imorron blir det att plugga efter skolan! men nått inlägg hinner jag nog skriva på kvällen eller så, men vi får se. :) Så länge får ni ha det så bra!

Puss & God Natt allihopa /Malin

ny väska

Glömde att berätta att mamma kom hem med en ny väska till mig idag! jag är nöjd med den och blev väldigt tacksam ;) Och istället för att försöka berätta hur den ser ut så tänkte jag lägga upp en bild på den men min data "dampar" så det funkar inte men jag gör det så fort den är snäll igen :)

Puss på er /Malin

klantig eller vad?

Förlåt för att jag inte skrivit fören nu men jag har verkligen inte orkat gått in på datan hur mycket tid jag en har haft ...

Dagen började med att jag vaknade vid typ 10.00 av att jag mådde skit illa och hade ont i huvet! jag bestämde mig för att gå ner och få i mig lite frukost och när jag hade ätit så kändes det redan mycket bättre så jag gick upp och la mig och kollade på "vänner" och jag låg och kollade på de ganska så länge innan jag "tvingade" mig upp för att byta om och sen gå ut på en liten promenad med Dessie så att jag fick lite friskluft liksom. Sen tänkte jag sätta mig för att plugga lite NO men självklart hade jag(klantig som jag är) tagit hem fel bok så det blev aldrig något pluggande så nu måste jag plugga i skolan imorron på lunchen och alla raster för att klara förhöret som är sista lektionen, hur det nu går!
men istället för att plugga så vilade jag lite och kollade på tv och tog det bara almänt lugnt och slappade tills det blev kvällsmat och sen har jag inte gjort så mycket mer bara kollat klart¨på alla säsonger av "vänner" nu, blev nyss klar(för er som vill veta) .




Hittade den här bilden på: mig, Josefin, Johanna och Jennifer skolavslutningen i 6:an. Gud va tiden har gått snabbt ...

myskläder och popcorn

Har just ätit en efterätt, det blev hallon och blåbärs paj *mums* ! till middag hade min syrra gjort det jätte gott och mysigt, hon hade gjort något som heter typ "inbakadkyckling" och det gjorde hon bra :) <3

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla om det finns några bra program på tv så här en lördag kväll kl. 20.30. Om inte så får jag väll kolla på film! tänkte också byta om till "myskläder" och göra lite popcorn för ikväll tänkte jag bara vara hemma och ta det lugnt och det kan ju också vara skönt ibland!

Och det här blir nog det sista inlägget för idag, men vi ses imorron och ha en forsatt trevlig och mysig lördags kväll för det ska ialla fall jag ha.

Massor av Pussar&Kramar /Malin



.

Tänkte vara snäll och dela med mig av några av bilderna från igår istället för att skriva allt skoj vi gjorde när vi firade Johanna och Josefin :


Körde nån stolgrej och jag vann första omgången *STOLT* ;)


Deras presenter


Jennifer och Jag


Haha måste nog lära dom göra popcorn ;)


Dom här sötisarna var det som skulle firas! (bilden blev väldigt suddig jag vet)


De var verkligen mysigt när vi satt ute i "utehuset" med alla ljus :)


Roade sig på studsmatta gjorde några också(haha)

Så det var dom bilderna jag tänkte dela med mig av.

Puss /Malin

Fyrishov´s äventyrsbad

Är riktigt trött efter att ha somnat vid typ 01.00 igår och gått upp 07.00 imorse!
men ialla fall, idag spelade jag ju match i Uppsala och tyvär förlorade vi med 3-0(skulle stått 3-1 men domarn såg inte att bollen tydligt gick in) men det är sånt som händer ... Men vi spelade en jätte bra match och nästa helg är det SM som gäller "längtar"!
efter att vi spelat 3X 20 så drog vi till Fyrishov´s äventyrsbad och badade och hade skoj. Har inte badat där på jätte länge men det var kul där(speciellt med Bele Barkarby) :) <3 När vi hade badat i några timmar så bestämde sig alla för att gå upp och duscha och byta om för att sedan ta oss hem till Viksjö igen, jag fick skjuts av min kompis Alexandra(hennes mamma alltså + att Felicia och Emelie åkte me), vi alla var nog ganska trötta men jag och Felicia hade det väldigt roligt och höll på och sjöng och dansa i bilen och det såg nog inte speciellt normalt ut men det var en trevlig biltur.

Det har varit en lyckat dag tycker jag, så jag är nöjd! ;)


"Åkte med Camilla upp till Uppsala och vi lyssnade på musik och pratade en massa så det var kul och trevligt" (så vet ni den ointressanta grejen) ;)

tjejmiddag

Har inte skrivit försen igår kväll och det ber jag så mycket om ursäkt för!

Idag har det inte hänt så mycket, slutade kl: 15.30 och efter skolan så gick jag och Jennifer ut med Saga och det var inte direkt mysigt att gå när det regnade men det funkade.
Ikväll ska jag ialla fall på tjejmiddag så jag hoppas det blir trevligt, blir nog några bilder jag kan lägga in "förhoppningsvis" !
Men jag tror inte jag skriver när jag kommer hem för jag kommer kanske hem mellan 23.30 och 00.30 så det bli att jag skriver igen imorron, fast imorron kväll isånna fall för jag ska upp vid typ 07.00 imorron för att dra till Uppsala och spela match. Så imorron kväll ses vi igen!

Ha en trevlig fredagskväll.

Puss /Malin
Kvällen´s Outfits:


Vit klänning från Gina Tricot.

Dagens Outfits

Tjocktröja - Ingen aning.
Svart linne - H&M.
Jeans - Cheep Monday.


skit test

Håller just nu på och gör engelska läxan "tråkigt" men aja, ska snart på träning så det ska bli kul! föresten idag hade vi något dumt test på idrotten och jag fick skit dålig tid(inte alls nöjd med mig själv), fick typ 9,07 och vi sprang två km eller nått så det var inte kul. Men jag får väll vara nöjd ändå!
har inte så mycket mer att berätta faktiskt ...

Imorron är det ju fredag *skönt*! då slutar jag 15.55, på en fredag? men sen ska jag ialla fall på "tjejmiddag" hos mina vänner Josefin&Johanna så jag hoppas det blir kul.

Men nu ska jag forsätta plugga,
Puss /Malin

Värme&Sol

Nej nu ska jag nog tvätta bort mitt smink och byta om för att sen krypa ner i sängen och läsa lite "FRIDA" innan det är sovdags. Imorron blir det nog plugg och sen träning, tyvär inte så kul men det är bara att göra det snabbt så kan jag hitta på något kul! eller det är ju skit kul med träning men verkligen inte läxor (är bara att stå ut).
Ses imorron! God Natt,

Puss/Malin


Vill ha värme och sol, men det kan ju vara mysigt med hösten också om man tänker efter på dom fina färgerna på löven och det mysiga prasslet när man går i alla löv som ligger på marken! men då vill jag ha de nu, är ganska trött på regn&grått, är inte ni? ;)

Vanessa idag

Jag vill börja med att säga att jag kanske inte bloggar lika mycket på vardagarna som på helger nu eftersom att skolan börjat och läxorna börjar komma *suck*! men jag skriver så fort jag har tid.

Ja, idag var jag ju med Vanessa och vi hade väldigt roligt faktiskt! vi kollade på film "Jorden runt på 80 dagar" eller nått sånt, sen var vi också inne på datan och ute. Vi hade det som sagt väldigt trevligt och det var verkligen kul att vara med henne igen(har liksom inte varit med henne på typ 1-2 år!
vad mer, jag ska snart börjar med min engelska för den måste jag ta i tur med fasten jag hellre sitter vid datan ...
Juste imorgon på idrotten ska vi göra något "test" så vi ska springa 4 km och det längtar jag verkligen inte till!

Jag har inte så mycket mer att säga så vi hörs senare, för nu är det engelska som gäller ...
Puss /Malin


Dålig uppdatering...

...jag vet att jag inte har skrivit någonting idag men jag har inte haft tid + att vi har börjat få läxor i skolan nu och så, så då måste jag göra dom och kanske inte hinner gå in på datan då! men nu är jag ialla fall här.
Idag slutade jag 14.30 och då följde jag med Jessica hem(har inte varit med henne på länge), vi han inte göra så mycket för hon skulle vara med sin kille, men den tiden vi var med varandra så hade jag ialla fall kul! sen hade jag träning och på träningen var vi bara 6 st så det var lite skojigt. Ja vad mer, imorron ska jag vara med Vanessa(Vanne) och det ska bli jätte kul!!  har inte varit med henne på typ två år så det längtar jag till. Inte vet jag vad vi ska göra men har säkert massa att prata om och så.
Jag har inte så mycket mer att berätta, ses imorron om jag hinner gå in på datan!

Puss /Malin

Sov sött

Nu är det läggdags men vi ses igen imorron! jag har liksom inte så mycket att berätta idag heller, har inte hänt så mycket. Men imorron händer det nog mycket, men det får ni se då ;)
God Natt på er!

Puss /Malin

Veddesta centrum

För typ två timmar sen kom jag hem från Veddesta. Det blev inte att jag var där så länge för mamma skulle bort, men jag köpte ialla fall några mappar till skolan(blir så himla mycket papper ialla ämnen) och sen kollade vi också på väskor men jag hittade ingen fin så det får bli en annan dag! ja, vad mer jag har gjort klart min engleksa läxa nu så det känns skönt att ha det avklarat.
Jag har inte så mycket mer att berätta så vi ses senare!

Puss /Malin

Grattis Josefin

Då var det måndag igen och jag orkar verkligen inte me våra måndagar då vi slutar 15.55! men nu har skolan äntligen slutat och jag är hemma. Idag ska jag till Veddesta med mamma så då får vi se om jag får hem någonting därifrån, ja idag ska jag också plugga lite engleska! så det är väll de som händer idag, har inte så mycket mer att berätta. Eller jo Josefin blir hela 14 år idag så gratta henne ( http://josefiinn.blogg.se/ ) !
Det är väll de som har hänt och jag har att säga, skriver mer senare.

Puss /Malin
Dagens Outfits:

Tjocktröja - JC
Linne - Gina Tricot
Jeans - Cheep Monday

RSS 2.0