sista inlägget för idag

Det här blir nog sista inlägget för idag, orkar inte vara inne på datan mera ... Men jag skriver imorron igen så fort jag har tid! Ha en forsatt trevlig söndag, föresten så om jag inte hinner skriva innan skolan imorron så skriver jag efter men jag slutar 15.55 så det blir då isånna fall.

Men vi ses imorron igen!
Puss /Malin

inte skrivit på hela dagen ...

... men jag har verkligen inte orkat för jag somna inte fören jätte sent igår och sen skulle jag upp vid typ 10.00 för att följa med mamma & pappa till något ställe vid "Lillsjön" så då hann jag inte imorse heller! och sen har jag haft sån himla huvudvärk från igår så jag har bara legat i sängen och slappat hela dagen. Men nu är jag ialla fall här vid datan och tänkte skriva ett inlägg.

Som sagt så var jag vid Lillsjön idag med mina föräldrar och farmor och fikade på något berg med en jätte fin utsikt så det var faktiskt mysigt. Men som jag skrev så har jag en sån himla huvudvärk så det blev inte att vi var där så länge, det blev liksom bara att njuta lite av utsikten och sen fika innan vi åkte hem igen. Och när vi kom hem skulle jag egentligen åka med mamma till Veddesta centrum men jag orkade verkligen inte så vi bestämde oss för att göra de imorgon istället! ja, jag har inte så mycket mer att berätta om dagen eftersom att jag bara har slappat hela dagen.
Men jag hoppas ni kanske har gjort något lite roligare en så!




God Natt!

Nej nu ska jag nog tvätta bort sminket och byta om för att sedan gå och lägga mig och kolla på lite "V.Ä.N.N.E.R" innan jag ska sova. Imorron ska jag ialla fall åka till Veddesta centrum med mamma så det blir nog trevligt! men innan de kanske jag ska följa med mina föräldrar och farmor till nått ställe vid "Lillsjön" och fika (mamma säger att  de är jätte mysigt där så dit hänger jag nog me), men vi får se hur det blir.
Aja sov så gott!

Puss /Malin

NRJ IN THE PARK

Kom nyss hem från Kungsträdgården eller för typ en halv timme sen kanske. Jag har haft skit kul där och alla var typ helt galna och vi hade det verkligen trevligt, så jag är väldigt nöjd med min kväll! men det var någonting jag störde mig på och det var att typ alla rökte och dom liksom inte tar hänsyn till andra utan låter ciggen vara vart som helst. men aja folk är som dom är ... men jag har inte så mycket mer att berätta en att jag är väldigt trött i benen efter allt gående, hoppande och dansande + att halsen kanske inte mår så bra heller efter allt skrik, haha!

Föresten så vann vi matchen idag med 4-1 så jag är väldigt nöjd med hela dagen och inte bara kvällen ;)

Här är några av dom bilder jag tog på NRJ:

   

   

1. Stog ganska långt fram i början *STOLT*
2. Jag, Veromica, Maja och Nathali blev väldigt flummiga efter ett tag och gick o satte oss i någon backe.
3. Sen var det några killar som kom fram till mig, V , M  och N och dom frågade efter cigg och sen började dom typ snacka med oss!
4. Hade skit kul.
5. Sen gick vi till stationen efter en kväll i Kungsan.
6. Minnen!


Första matchen

God Morgon!

Jag vaknade för typ en timme sen och tog och gjorde en mumsig frukost att äta framför tvn så nu är jag mätt! idag ska jag spela min första match(träningsmatch om man ska vara exakt) och vi möter nått lag från Södetälje och det ska bli kul. Ja vad mer, ikväll är det NRJ in the park så dit sticker jag med några kompisar ikväll så det blir nog skoj! vet inte riktigt vilka artister som ska vara där men det är säkert några bra ... Ja, jag har inte så mycket mer att berätta men vi hörs senare. Fast jag får se om jag hinner skriva efter matchen för jag måste skynda mig och duscha och så för att sedan åka men annars skriver jag om kvällen och lägger in bilder imorron och så!

Ha det så bra.
Puss /Malin


Dessie var ute sent igår och frös med mig ...


Nu ska jag träffa Jennifer

Så nu har Jennifer städat och vi ska träffas och vara ute och ha det almänt trevligt! jag vet ej när jag kommer hem men får se om jag hinner skriva mer ikväll annars ses vi imorron.

Puss /Malin

Fängelsen och bätte mat

Är det någon som vet varför sånna som sitter i fängelse får bättre mat en oss som går i skolan? asså vi gör ju liksom någon nytta och jobbar 5 dagar i veckan medans sånna som sitter inne liksom gör saker som är så sjuka att man inte kan fatta någonting av det, asså dom ska väll få den mat som vi får i skolan om inte sämre! det är någonting jag vill få reda på, varför det är så. Det känns bara så fel! är det ingen annan som har tänkt på de?

Dagens Outfits

Grön t-shirt - Gina Tricot
Vitt linne - H&M
Svarta leggins - H&M
Armband - Gina Tricot

Då blir det en kväll m. Jennifer

Idag slutade skolan kl: 15.30 och det var ju inte precis kul men man får vänja sig med sena dagar nu helt enkelt. Ialla fall, när jag kom hem åkte jag och pappa till Inte Sport i Barkarby och köpte ett "innebandy fodral" till mig för 500 kr (fast vi betalade 350 kr för att jag spelar i Bele Barkarby och de var extra pris på allt den här helgen då) och jag är väldigt nöjd med mitt köp! när jag kom hem åt vi middag med farmor och det blev tacos *mums*, och sen ringde jag Jennifer och vi bestämde att vi skulle hitta på något sen när hon hade städat så de bli skoj!
ja, jag har inte så mycket mer att berätta så det blir avslutat här.

Puss /Malin

Håltimme

Nu är jag hemma för jag har håltimme och börjar igen om typ en halv timme. Hade bara en lektion på morgonen *skönt*! jag hinner inte skriva så mycket för nu ska jag och Nathali gå ut med min vovve innan vi ska iväg till skolan igen. skriver mer ikväll för jag slutar kl: 15.30 och då ska jag på direkten till Inter Sport så jag hinner inte blogga innan!
Men ha en forsatt trevlig fredag.

Puss /Malin

Läggdags

Nu är det dags för mig att sova tror jag, så jag kommer upp imorgon! men kom på att jag hade "hårinpackning" i håret så måste skölja ut de först *suck* men sen ska jag nog hoppa i säng. Men ni får ha en forsatt trevlig kväll!

Puss & God Natt /Malin

Kort inlägg

Så nu ska jag skynda mig upp för att byta om och sen åka iväg till träningen, men jag skriver mer ikväll! ha det så bra så länge :)

Puss /Malin

Olika outfits m. mig och Jennifer

Sista dan i Grundsund så va vi i ett köpcenrtum och hade det  jätte roligt och provade en massa knasiga kläder av olika slag och så här ser dom ut:
   
  
 

1. Jag hade: vitt linne och en grå kjol till, Jennifer hade: svarta leggins och en grå klänning till från MQ.

 2. Jag hade: gul t-shirt och jeans shorts, Jennifer hade: gult linne och leggins till från MQ.

3. Jag hade: svart,vit randig tunika och jeans shorts till och Jennifer hade: orange,svart tunika och svarta leggins till från MQ.

4. Jag hade: gråa byxor(XS), vit vest och ett svart linne, Jennifer hade: svarta byxor(XS), svart vest och vitt linne från JOU.

5. Jag hade: blåblommig klänning, Jennifer hade: Rödblommig klänning med svarta leggins till från MQ.

6. Jag hade: blå t-shirt och gröna shorts till och svart linne under, Jennifer hade: vit t-shirt och gröna shorts till och ett svart linne under från VERO MODA.

"Äntligen"...

...så kommer bilderna från Gotland&Grundsund! fast vi tog väldigt många bilder sammanlagt så det blir inte alla men några kan jag bjuda på.

Gotland:
   

   

   

                                        


Grundsund:


   

   

   

                     

Torsdag den 28/8

Jag kom hem från skolan för typ en timme sen och nu är jag hur trött som helst! tvningade mig upp vid 07.00 för att äta frukost och fixa mig. Och det känns seriöst inte kul alls, menmen det är bara att stå ut ...
Ialla fall, idag fick vi våran första engelskaläxa fast den var inte så svår så det görs nog snabbt! 
Vi slutade vid 15.00 och det kändes som en evighet innan vi äntligen fick sluta. Men när vi fick sluta så  gick jag på direkten hem och nu sitter jag här och är hur trött som helst men ska på träning om typ en och en halv timme så då kanske jag blir lite piggare! Men nu ska jag hitta på något trevligt att göra "själv".

Puss


Regningt och trist

För kanske en halv timme sen kom jag hem från att jag varit med Jennifer. Vi gjorde inte så mycket gick mest runt i viksjö och var hemma hos henne, men att vara ute i det här vädret känns inte kul alls! bara regningt och trist men jag och Jennifer fösökte roa oss ändå, och hur det gick de vet jag inte riktigt ;)

Ialla fall, idag "lovade" jag att lägga in bilderna från Gotland & Grundsund med kom hem senare en vad jag trodde och orkar/hinner inte idag men imorron så gör jag de för då har jag nog tid!
Men nu är det nog läggdags för mig så jag kommer upp imorron.

Puss /Malin

    

1. Bild på: Jennifer. Fotograf: Jag
2. Bild på: Mig. Fotograf: Jennifer

(Ursäkta bildkvaliten på bilderna)

Jennifer idag

Nu har Jennifer kommit så vi går ut ett tag och roar oss, men sen vet jag inte vad vi ska göra. Idag hade vi typ ett "test" i svenska som handlade om stavning och det var typ 50 ord så det kanske inte var det roligaste men det var ganska enkelt så det kändes okej faktiskt! jag har inte så mycket att berätta mer, ikväll laddar jag upp bilderna från Grundsund och Gotland ialla fall.

Men nu måste jag skynda mig iväg, hörs senare!

Puss /Malin

God Morgon

Idag börjar jag kl: 08.00 med matte som jag verkligen inte har lust med! men aja, det är bara att stå ut. Ialla fall, idag ska jag ängna min eftermiddag med Jennifer så man får väll se vad vi hittar på för trevligt då. Ja jag har inte så mycket mer att berätta, så jag avslutar nog här och skriver mer senare!

Men ha en trevlig onsdag :)
Puss /Malin

Dagens Outfits


Adidaströja - Födelsedagspresent
Linne - H&M
Jeans - Gina Tricot


Gotland & Grundsund´s bilderna

Så nu har jag "entligen" fått bilderna från Gotland och Grundsund med Jennifer, jag vet att det var ett tag sen men Jennifer har inte varit hemma och hunnit skicka bilderna till mig för vi tog dom med hennes karmera. Men nu så! fast nu ska jag bara lägga in dom på bloggen och det blir nog inte idag för jag har träning kl: 19.00 och den slutar 21.00 och jag ska göra en massa saker innan men imorron blir det nog av.

Det här blir nog det sista inlägget för idag, för som sagt så har jag en massa saker som ska göras + att jag har träning och efter det ska jag bara duscha och sen gå och lägga mig för jag börjar 08.00 imorron och kommer aldrig komma upp annars, men vi hörs imorron istället :)

Ha det så bra!
Puss /Malin

Första "riktiga" skoldagen

Då var första "riktiga" skoldagen av klarad. Idag hade vi musik, no, matte, engelska och skolfoto och det var inte sån jobbig dag eftersom att vi bara fick böckerna och bara fick reda på saker och ting och lite sånt. Och vi hade som sagt skolfoto idag och jag känner mig inte nöjd(inte för att vi fick se hur vi såg ut men det kändes liksom inte bra), men aja jag får väll se när korten kommer ... Ialla fall, ikväll har jag innebandyträning för er som vill veta och det ska bli riktigt kul!

Mer en de har jag inte att bertätta men jag skriver mer senare.
Puss /Malin

Dagens Outfits:

Blå Vit randig t-shirt - Gina Tricot
Vitt linne - H&M
Blåa jeans - Cheep Monday
Örhängen - Glitter
Armband - Gina Tricot (Fast dom kom inte me på bilden)


.

Sista inlägget för idag för jag ska nog gå och lägga mig och kolla på "vänner" och sen sova för att bli frisk tills imorron. Tyvär har det inte blivit så roliga inlägg idag men så blir det när man är sjuk(eller ialla fall jag)! men jag skriver mer imorron och då blir dom nog roligare, för det kan jag nästan lova er(roligare en dagens ialla fall) :)

Men ni får ha en forsatt trevlig kväll!

Puss /Malin




Haha det här är från klassresan med klass 6c, ville bara lägga in den. Gud va det var länge sen, alla ser så små ut liksom ;) Vilka minnen man får upp i huvet, både dåliga och bra men man kommer liksom ihåg nästan allt som om det var för bara nån månad sen eller två, men det var liksom för typ 2 års sen typ :) <3

värre?

Har inte så mycket att säga eftersom att jag typ bara har tittat på tv och suttit vid datan ... Men jag är rädd att det är påväg att bli värre för nu börjar jag få ont i huvet också! hoppas att jag blir bättre till imorron ialla fall, inte för att jag gillar att gå i skolan men ändå. Juste imorron är det skolfoto ju och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig så jag ska nog gå upp och kolla igenom garderoben ifall det skulle bli bättre och jag kan gå imorron(vill liksom vara lite förberedd)! men aja kanske inte så roligt inlägg men som sagt så har jag inte så mycket att säga så jag får väll ursäkta, men skriver mer ikväll och då kanske det blir något roligare!

Ha en forsatt bra dag,
Puss /Malin


Sjuk ...

Då var man sjuk då, eller jag vaknade av att jag mådde skit illa och hade ont i halsen så mamma sa att jag skulle stanna hemma från skolan idag. Så typiskt att bli sjuk nu när skolan börjat, men jag tror jag ska gå imorron för det är då alla lektioner börjar och så har vi skolfoto *suck* ! men får se om det blir värre eller om jag klarar av att gå då. Ja vad mer, idag har jag ju alltså inte gjort så mycket legat i sängen och kollat på "vänner" och så har jag sovit lite, det är typ bara de.



Det var bara att sätta på sig "myskläder" som består av ett par gråa mjukisbyxor och en t-shirt (sverige ofc) ;)

Men nu ska jag nog försöka få i mig lite lunch, men vi hörs senare!
Puss /Malin

Förkyld?

Tillslut ringde Jennifer och hon kom hit då för jag inte riktigt var klar men sen när jag blev de så gick vi på en liten "promenad" och det var skönt faktiskt för solen sken och det var ganska varmt. Sen gick vi hem till henne och sjöng sing star och det gjorde vi ett bra tag! vi hade det väldigt kul och jag är nöjd med min kväll, men när jag kom hem kände jag att jag hade ont i halsen och det blir bara värre och värre, jag vill inte bli förskyld nu när skolan precis har börjat och så! aja jag får göra lite te och sätta mig och kolla på V.Ä.N.N.E.R så kanske jag blir bättre.
Ha det så bra, så ses vi imorron för jag orkar nog inte skriva mer idag!

Puss /Malin

Dagens Outfits

Grå tjock tröja - Gina Tricot
Svart t-shirt - Vila
Jeansshorts - ?
Halsband - H&M
Armband - Gina Tricot


(ursäkta bildens kvalitet)

Har tråkigt

Det är ganska fint väder ute och jag har verkligen ingenting att göra. Jennifer har inte ringt en så jag tänkte äta lite lunch nu och får se sen om hon är hemma! sen kanske jag går en liten promenad med Dessie medans jag väntar också, men vi får se.

Ha en forsatt trevlig söndag!

Puss /Malin

Vad ska man hitta på?

Jennifer gick hem för typ en och en halv timme sen för hon skulle duscha och sen åka till Kista för er som ville veta. Och jag har precis duschat och känner mig ren och fräsch!
Jag kanske ska vara med Jennifer när hon kommer hem, men jag får se hur det blir. Medans jag väntar så vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kanske äta lite lunch och bara slappa liksom ...

Jag har inte så mycket att berätta, men skriver mer sen!

Puss /Malin


(bilden har ingenting med texten att göra, den är bara fin) ;)


Nu har vi vaknat

God Morgon!

Igår när vi gick och la oss så hittade vi en eller två tvestjättar så vi bestämde oss för att bädda om hela skiten där inne, och vi blev klara vid typ 02.00 och då gick vi in i tältet och låg och pratade ett tag innan vi somnade. Och idag vaknade vi typ vid 09.00 så nu är jag ganska trött men har ialla fall haft kul!
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kanske vara med Jennifer eller nått
;)

Men nu ska vi gå och äta frukost, ses senare!
Puss /Malin










Några bilder från gårdagen

Tälta med Jennifer

Hej på er!

Så nu sitter jag och Jennifer här och äter popcorn och har det bara bäst! Inatt ska vi tälta och det kommer va så himla kul, okej vi ska inte tälta så långt hemifrån, liksom bara på min tomt, taha men det blir ändå bäst ;) Juste den där hemlisen var inte så hemlig för er, eller jo för några av mina kompisar för det var så att jag och Jennifer skulle skrämma dom för dom ska också tälta inatt! men tyvär blev det ändrat ...
Det var så att jag och Jennifer kom gående typ vid deras parkering för att kolla vad dom gjorde och då kom dom cyklande förbi oss och vi frågade vad dom skulle göra och dom sa att dom skulle till typ ett dagis och vi frågade om vi fick följa med för vi hade typ inget att göra men då sa dom:
- Jag tror inte det går.
- Varför?
-Hejdå, ring oss!

Ja då åkte dom och vi gick runt lite men bestämde oss för att ringa dom sen och då när vi ringde så frågade vi ifall vi fick vara med men vi fick inte de för dom, och vi vet faktiskt inte varför ... :S Aja det var därför vi inte kunde säga att vi skulle tälta för att vi skulle skrämma dom.

Men nu ska vi gå ut i tältet och ha det allmänt trevligt,
jag skriver imorron igen!

God Natt och sov gott.
Puss /Malin&Jennifer :) <3



Mumsigt



 Det här är min och Jennifer´s goda glassar som vi åt igår kväll hemma hos henne. Haha det är lite skillnad för jag har verkligen geggat runt i min glass och blandat ihop massa "ingredienser", medans hon bara hade sin glass som den var och så kan man ju också göra ;) men det var faktiskt jätte gott! 


Mysig promenad med vovven

Nu har jag varit ute med hunden, eller för typ kanske en och en halv timme sen. Det var faktiskt ovanligt mysigt ute, solen sken och det var fint väder och varmt så jag gick ganska långt. Men sen ringde Jennifer och då gick jag och Dessie hem till henne för att vi sedan skulle gå hem till mig, så nu är vi här och jag är nöjd med promenaden ;)


Det var verkligen mysigt att gå ut med Dessie i det här vädret





Dessie gillade det nog också


Och när jag kom till Jennifer så hittade Dessie en skit stor padda och jag var bara tvungen att ta kort ;)

Hemlis

Jag har inte skrivit sen imorse jag vet men har liksom inte haft så mycket tid + att jag inte har så mycket att säga men tänkte skriva ett inlägg nu medans jag väntar på att Jennifer ska komma. Idag har vi fixat lite inför kvällen och varit ute och lite mer! jag har just ätit middag och det var verkligen gott, liksom kyckling och crocetter (stavas?) och sås till och hur gått är inte de?! men nu är jag jätte mätt så jag sitter nog här ett tag innan jag går ut med vovven på en kvällspromenad, men det blir mysigt i det här vädret.
Men ialla fall, vad jag ska göra ikväll kan man undra men det ända jag tänker berätta är att jag ska vara med Jennifer resten får ni veta senare ikväll eller imorron!
Nu ska jag tråka framför datan lite mera, men vi ses sen.

Puss /Malin

Mysig kväll med Jennifer

Igår sov jag ju hos Jennifer och vi hade väldigt roligt! vi var ute lite och då tog vi några kort och gick runt lite i viksjö. Men sen bestämmde vi oss för att gå hem till Jennifer och göra lite popcorn och sätta på en film. Vi såg "Forist Gump" eller nått, den var inte så jätte bra men det funkade väll. Sen när den var slut så fixade vi oss och bäddade åt mig, när vi hade gjort de så la vi oss och prata massa till typ 03.00 men då bestämmde vi oss för att sova!

 

 


Idag (lördag) vaknade vi kl: 11.00 typ och då satte vi oss för att äta frukost och sen kollade vi på tv så nu tror jag vi ska gå upp och fixa oss för att sedan kanske gå ut eller nått. Men jag skriver mer senare!

Puss /Malin

Väntar på Jennifer

Jag och Jennifer skulle ju gå ut efter att jag packat och det gjorde vi också, vi gick till fotbollsplanen och satt där och lyssnade på musik och pratade. Det var rätt så mysigt att sitta där och bara ta det lugnt! men sen gick vi hem till Jennifer för hon skulle äta, så nu sitter jag här och väntar tills hon är klar.
Jag vet faktiskt inte vad vi ska hitta på ikväll men vi kanske går ut eller bara tar det lugnt med nån film, jag vet inte riktigt men vi får se!

Puss /Malin


Den här bilden är på mig och Jennifer från när vi var på samma fotbollsplan i sommras

Sover hos Jennifer inatt

Skolan slutade typ vid 13.00 så då gick jag och Jennifer hem till henne och sjöng sing star och spelade "OS". Sen gick vi hem till mig och spelade kort, det var lite kul. Och jag har nyss ätit så nu är jag skit mätt (för er som vill veta)!
men nu ska jag gå upp och packa för jag sover hos Jennifer inatt och sen ska vi typ gå ut lite.
Kanske lånar datan hemma hos Jennifer och skriver ett inlägg då, men får se hur det blir!

Ha en forsatt trevlig fredag,
Puss/Malin

Lunch

Nu har vi lunch och det var äcklig mat i skolan (typ någon pastasallad för er som vill veta) så jag och Nathali gick hem till henne och åt och det var mycke mycke godare! i skolan så har vi gjort typ massa "stationer" i grupper och efter lunchen ska vi typ få reda på vilken grupp som vann *suck* ... Men jag tror vi slutar kl. 13.30 senast så efter det så blir det "entligen" helg och stor del av helgen ska jag tillbringa med Jennifer så det blir kul!
Men nu ska vi hitta på någonting att göra, ses sen.

Puss/Malin

God Morgon

Nu är jag klar, jag har sminkat mig, klätt på mig och ätit frukost och nu ska jag bara borsta tänderna för att sedan gå till Josefin för då tar vi sällskap till skolan!
jag skriver så fort jag har tid för nu måste jag göra det sista.

Det blev ett kort inlägg jag vet men hinner inte mer!

Men ha en forsatt trevlig dag,
Puss/Malin

Kort inlägg

Nu hade jag tänkt att sätta mig för att kolla på lite "V.Ä.N.N.E.R" innan jag sover. Imorron börjar jag kl. 09.30 och vet ej när jag slutar men skriver så fort jag har tid.

God Natt & Sov Gott <3
Puss /Malin


Nöjd och Fräsch

Så nu har jag kommit hem från träningen, eller jag kom hem för typ två timmar sen kanske. Men ialla fall, idag gick träningen faktiskt ovanligt bra och det var faktiskt väldigt skönt att vara ute och jogga och det var inte alls jobbigt så nu är jag nöjd och har typ precis eller för kanske en 30 minuter sen duschat och är nu också fräsch så sen är det bara att gå och lägga mig och vara nöjd med min insats idag ;)

Har kommit på en grej


Idag åt jag pannkakor till middag och kom på att det verkligen är farligt gott! haha inte så intressant att veta men jag kom bara på det helt plötsligt och håller ni inte lite med om att det är så? ;)

Sista springnigen

Så då var det träning idag igen, inte så roligt att vara ute och springa i det här vädret men det är sista gången för på tisdag börjar vi med "riktiga" träningar så det är skönt + att jag inte behöver cykla idag för mamma är snäll och skjutsar mig dit så det är bra!
jag skriver mer när jag kommer hem för nu måste jag byta om.

Ha en forsatt trevlig dag/kväll!

Puss/ Malin

då var första skoldagen avklarad

I skolan idag gjorde vi inte så mycket eftersom att det var första dagen, vi fick våra scheman och skåpnycklar och så pratade lärarna lite. Haha om man tänker efter så har man läskigt nog saknat allt "babblande" och skratt från klassen så det var lite kul! vi slutade kl. 11.00 typ och då gick jag hem till Jennifer, vi bestämde oss för att åka till Solna centrum och jag har aldrig varit där förut men det är något jag verkligen föredrar för det var väldigt stort (skillnad mot mitt närmaste centrum som är Jakobsberg om inte Viksjö) och så var det väldigt många bra affärer att titta i också. Men jag hittade inget så det var lite synd. Men ialla fall, sen åkte vi hem och nu sitter jag är och är ganska trött och har väldigt ont i benen efter allt gående! men nu ska ni inte behöva höra allt klagande så vi ses lite senare.

Puss /Malin


Design

Har glömmt att säga att jag har ju fått ny design (fast det har ni nog märkt)!
den är fixad av Johanna ( http://joooo0.blogg.se/ ) och Jennifer ( http://jwj.blogg.se/ ) har fixat in den på bloggen, tack så mycket för hjälpen båda två. Så vad tycker ni om den? :)

outfits första skoldagen

Vit tjocktröja - Inter Sport
Svart linne - H&M
Blåa jeans - Cheep Monday




Idag vaknade jag vid redan 06.30 och det var inte riktigt meningen men jag kunde inte somna om så jag gick upp då och tog en kopp te och en smörgås och satte mig vid tvn i kanske en halvtimme innan jag klädde på mig och sminkade mig. Men nu är jag klar och ska nog gå till Josefin snart fast vi inte börjar fören kl. 10.00, men jag har ju inget att göra så det blir nog mina planer för morronen. Efter skolan ska jag ju vara med Jennifer så jag får se om jag skriver något då annars skriver jag senare!

Puss/Malin

Sov Gott

Så nu ska jag gå och lägga mig för att komma upp till skolan imorron! men jag får se om jag hinner skriva innan skolan börjar annars skriver jag efter någon gång. Antigen skriver jag på kvällen eller på dagen det får jag se! men vi ses ialla fall imorron, god natt!

Puss på er <3


080820


En sjukt söt bild på Jessika, Sofia, Josefin, Johanna och Jennifer när vi var på fotbollsplanen med Jennifer&Josefin´s hundar Saga&Simba :) <3

Skolan börjar imorron ...

Då har det gått 10 veckor "redan" och imorron börjar jag skolan. Asså det känns verkligen som att vi nyss fick sommarlov, men aja vi börjar ju vid 10.00 så jag får ialla fall lite sovmorgon! men jag tror vi slutar ganska tidigt också eftersom att vi bara ska samlas i "teatern" och sen vara i klassrummet och få schema och prata lite så det blir nog inte så jobbigt. Efter skolan ska jag vara med Jennifer efter skolan också så det blir skoj! Men jag skriver mer om vad vi gjorde i skolan och så imorron.

Är hos Jennifer

Nu är jag hos Jennifer och tidigare idag var vi också med Johanna, Josefin, Jessika och Sofia, men dom skulle göra något annat och jag och Jennifer fick typ inte va me :S men aja. Jag skulle ju färga håret idag så det gjorde jag men färgen kom inte över hela håret så det funkade typ inte så jag fick lov att skölja bort det typ på direkten så jag visar inga bilder på hur det blev för det syns typ inte. Men jag ska färga snart igen och då kan jag visa skillnader! Men ialla fall, när Jennifer har ätit klart tror jag vi ska gå ut igen så det blir kul, och jag lägger in bilder senare idag eller imorron.
Men nu ska vi hitta på något trevligt att göra så vi ses ikväll om jag inte kommer hem för sent!

Puss&Kram /Malin

klar för att gå ut

Så nu har jag duschat, bytt om, sminkat mig och fixat håret för att gå ut. Jag skulle ju färga håret men det blir ikväll! snart ska jag gå till Josefin och då ska vi träffa Jennifer, Sofia, Jessika och Johanna så det blir kul.
Det blev ett kort inlägg men jag skriver mer senare!

Ha en forsatt trevlig dag.
Puss /Malin

God Morgon

Vaknade för typ en halv timme sen och det känns inte så bra för jag måste ju bli van med att somna mycke tidigare och gå upp mycke tidigare och det kommer inte gå så bra eftersom att jag somnade typ 02.00 och vaknade som sagt kl 12.00! men jag får gå och lägga mig tidigt idag så jag kommer upp imorron.
Idag vet jag inte vad jag hittar på men jag ska ialla fall färga håret så ni får se då hur det blev!
Men nu ska jag hoppa in i duschen men skriver sen.

Puss /Malin


Tisdag

Skulle ju vara med Jessika, Sofia, Johanna, Patrik och Niklas men det blev ej så för killarna kunde inte så vi "flickor" fick umgås själva men vi kom inte på så mycket att göra gick mest bara runt och sen skulle jag hem för att cykla till träningen. Träningen var ovanligt jobbig idag och jag var jätte trött i benen men det funkade, sen efter träningen åkte jag hem och duschade och åt middag. Sen blev det inte riktigt att jag gjorde det jag skulle så istället var jag med Nathali, Josefin och Jennifer och det var faktiskt väldigt skojigt! visst vi hittade inte på så mycket men det var kul att vara med dom ändå för det är det alltid. Imorron vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på men får se det imorron!
Nu är det läggdags för mig fast först ska jag nog läsa lite men sen.

Puss på er och god natt!


Haha jag diggar Nathali´s katt så himla mycket! asså den är skit lydig och beter sig som en blandras mellan en hund, katt och människa. Hehe jag vet att det låter konstigt men hon är typ de enligt mig, och jag tror Nathali tycker det lite också för er som vill veta! ;)

Stan

Nu har jag kommit hem från stan, där var jag med Jessika, Sofia, Johanna och Josefin. Men vi var inte där så länge för Josefin skulle typ någonstans så nu är jag hemma hos Jessika med Sofia också och snart ska vi ner till ica för att möta Johanna och då kanske vi ska vara Patrik och Niklas (Jessika och Sofia´s killar för dom som vill veta). Men jag skriver mer ikväll efter min träning typ!

Puss /Malin

.

Nu ska jag gå och lägga mig för jag är verkligen jätte trött men innan de så ska jag bara berätta att imorron ska jag till stan med några (vet inte riktigt vilka som ska) och vi kanske åker någon gång på förmiddagen så jag kanske inte hinner skriva fören på kvällen men vi får se! men nu ska jag sova.
God Natt!

Puss&Kram /Malin

080818

Förlåt men jag har inte skrivit på länge men jag har inte haft tid. Men ialla fall idag var jag med Nathali och vi typ "tågluffade" lite så det var skoj, sen skulle hon hem vid typ 16.00 så då åkte jag hem och satte mig för att kolla på film. Och egentligen skulle jag åka till Veddesta för att kolla på en fotbollsträning men jag orkade inte så jag ringde Josefin och då var vi med Jessika, Sofia och Jessikas&Sofias killar och det var faktiskt väldigt kul så jag är nöjd med min dag! men skriver mer senare för nu ska jag hitta på någonting trevligt att göra.


Nathali på bussen.


Haha visst är dom söta?!


Nathali idag

Nu har jag ätit fruksot och fixat mig för att gå till Nathali för Anna kunde inte göra nått så det blir bara jag och Nathali så vi får se vad vi hittar på för kul. Ikväll ska jag åka och kolla på mitt "förra" fotbollslags träning och sen ska jag åka hem till min kompis Christina så det kommer bli kul! men nu måste jag skynda mig men vi ses senare.


Ett litet inlägg utan rubrik

Nu ska jag sätta mig och kolla på "V.Ä.N.N.E.R" och sen blir det nog läggdags för mig för jag har så j*v*a ont i huvut, så egentligen borde jag ju gå och lägga mig på direkten men först lite vänner! imorron ska jag vara med Nathali och Anna så vi får se vad vi hittar på för kul. Men sov gott så ses vi imorron!

Puss /Malin


Lite bilder från Camilla´s land

Det blev inte så många bra bilder + att några är när vi badar i underkläder så dom lägger jag inte ut men några bilder delar jag med mig av:



   

   



1. På stranden.
2. När vi kom fram till Camilla´s land så gick vi ner och badade.
3. Det var kallt i vattnet så det tog typ 15-20 min att komma i men efter ett tag blev det varmt.
4. På fredag kväll hade vi det jätte mysigt med en film och chips.
5. Lördag kväll ville Dessie bara bada ifall vi gjorde de.
6. Och jag&Camilla hade inga bad kläder med oss den kvällen så vi bestämde oss för att bada i underkläder.
7. Camillas vänner från landet var också med men dom badade inte.
8. Lördag kväll kom min mamma&pappa och vovve Dessie ut till landet och då hade vi kräftskiva "super mysigt".

Hemma igen och mår skit ...

Hej på er!

Hoppas ni har haft en bra helg för det har ialla fall jag haft med Camilla på hennes land som ligger i Norrtälje. Vi har hunnit med att bada, spela innebandy, studsa, kolla på film, haft kräftskiva, bastat, snackat en massa och massa mer bara under den här helgen! så det har varit lyckat men när jag kom hem för kanske två timmar sen så fick jag en sån himla huvudvärk så jag ska nog gå och lägga mig väldigt tidigt idag för det blev också väldigt sent igår när mina päron kom och Dessie så det blir nog så att jag sover länge imorron också.

Nu är jag klar för att åka

Så nu har jag packat och är klar för att åka till Norrtälje. Ska gå till Camilla om kanske 15 min! så ni får ha det så bra här hemma i stockholm så skriver jag om helgen och laddar in lite bilder när jag kommer hem. Och juste idag kommer Josefin och Jennifer hem så om ni ser det här så ska ni veta att jag tycker att det är bra att ni är hemma och jag har saknat er super mycket och hoppas ni har haft det bra i Grundsund!

Men nu ska jag gå, ha det så bra.
Pussar&Kramar //Malin

Norrtälje i helgen

Jag har glömt att berätta en sak och det är de att imorron drar jag till Norrtälje med min kompis Camilla till hennes landställe och kommer hem någongång inte vet jag när men ialla fall på söndag! så tyvärr blir det inget bloggande fören jag kommer hem, men jag hinner nog med 1eller 2 inlägg imorron innan jag åker så vi syns då för nu ska jag gå och lägga mig.

God Natt,
Puss&Kram /Malin

mätt och nöjd

Har nyss duschat och blivit klar efter att ha varit på träning. Träningen gick faktiskt ganska bra fast det var bara jag och en till där så det var ju inte direkt många men som tur va så var det bara löpning! när jag kom hem var mamma snäll och gjorde fruktsallad till mig så nu är jag mätt och belåten + att jag känner att jag gjorde bra ifrån mig och det känns alltid lite extra skönt efter att ha varit ute och joggat o rört mig.

den 14 augusti

Ja, idag har jag inte gjort så mycket för det blev aldrig så att jag åkte till min farmor. Men då skickade Johanna sms och frågade om jag ville komma till viksjövallen men jag orkade inte men nu känner jag att jag ångrade det men jag hoppas vi gör något snart! snart ska jag äta pankakor *mums* innan jag cyklar iväg på träningen som börjar typ 19.00.
Men nu ska jag hitta på någonting att göra men skriver senare!

Puss /Malin

Skola om en vecka ...

God Morgon!

Jag är ganska så trött idag för jag somnade typ vid 01.00 och vaknade typ 10.00 + att första tanken som kom upp var att jag börjar skolan om en vecka! aja jag får väll slappa och njuta dom här sista dagarna istället för att tänka på det.
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra,, eller jo jag ska gå till farmor för att hjälpa henne med datan och sen har jag träning ikväll men annars är det inget speciellt så jag skriver mer när jag känner för det.
Men nu är det frukost som gäller!

bilderna från idag


Cecilia skulle visa något "trick"    


Jag spelade fotboll

Invigde äpplerna på trädet


Ingen beskrivning


080813

Var ju i sollentuna centrum med min kusse idag och det var jätte kul bara det att de tog typ tre kvart för oss att hitta varandra så det blev inte att vi var där så länge för sen åkte vi till landet för att äta middag där med hennes familj. Vi åt typ potatis och någon biff med sås och det var faktiskt jätte gott för er som undrar! sen skulle min kusse spela match så vi cyklade ner till "Edsberg sportfält" tror jag det heter, och jag satte mig och kollade på matchen och dom spelade bra fotboll men tyvärr förlorade dom med typ 2-0 ... Sen efter matchen så var det bara att cykla tillbaka till landet och då satt vi lite framför datan och spelade fotboll innan min pappa kom för att hämta mig.
Så har min dag sätt ut, hoppas ni har haft en rolig onsdag för det har ialla fall jag!

P.S Bilder kommer.

Pussar&Kramar

Sollentuna Centrum

Nu ska jag snart åka till Sollentuna centrum för att möta min kusse där för då ska vi gå runt lite i affärer och sen åka ut till landet. Jag har inte träffat henne på jätte länge så det blir nog kul! sen ska jag också kolla på hennes match som börjar 17.30 så jag kommer nog inte hem fören senare ikväll så jag skriver då.
Ha en forsatt trevlig onsdag!

Puss på er <3

första träningen efter sommarlovet

Idag har jag ju varit på första innebandyträningen efter sommarlovet och vi hade löpning så det kanske inte kändes så jätte kul att behöva springa första träningen men det funkade. Vi sprang 4 km ungefär sammanlagt och det var ganska jobbigt för jag har inte direkt bra kondition men det känns alltid så bra efter att man har sprungit så jag är nöjd! men fick också reda på att det är springning på torsdag så det är hårt nu i början men aja.
Imorron ska jag kanske vara med min kusse ifall hon kan, men jag ska nog ringa henne eller skicka sms för är jag inte med henne imorron vet jag inte vad jag ska göra och jag tänker inte bara sitta hemma och kolla på film imorron också men jag får se hur det blir.
Men nu ska jag nog gå och lägga mig, ses imorron.

God Natt!
Pussar&Kramar //Malin

träning

snart är det träning som gäller ;) camilla kommer nog hit snart och då ska vi cykla till träningen"duktiga". Men ialla fall idag har jag inte gjort något speciellt bara varit hemma och tagit det lugnt och cyklat lite med Dessie (min hund) så jag har inte så mycket att berätta men skriver mer ikväll!

puss på er <3

080812

God Morgon!

Nu har jag precis vaknat och ska nog äta frukost snart. Idag skulle jag kanske åka till simhallen (i jakobsberg) med Johanna och hennes brorsa men får se om jag orkar det, kanske kanske inte. Aja, juste ikväll är det första innebandyträningen och jag längtar jätte mycket, fast det är löpning både idag och på torsdag men det kommer bli kul ändå .
Men nu ska jag nog sätta mig framför tvn en stund, hörs senare!

Puss&Kram //Malin

"V.Ä.N.N.E.R"

Så nu ska jag sätta mig och kolla på en säsong av "vänner". Någon som har sätt vänner? om ni inte har det så är det ett måste, den serien är bara så bra jag älskar den ;) haha aja nu blir det film ett tag innan jag går och lägger mig som sagt men vi ses imorron.

God Natt!
Puss på er //Malin

Garderoben är förminskad

Jag har för någon vecka sedan rensat ut min garderob och då hittade jag kläder som jag inte har använt på hur länge som helst. Men nu sitter ialla fall mamma och packar i alla kläder i två stora påsar som vi sedan ska skicka till barn i andra länder. Mamma fick ganska bråttom med att lägga i det för hon gillade nog inte stället jag hade lagt dom på för det såg inte direkt fint ut när det låg massa kläder där! men det har blivit en förminskning med kläder i min garderob nu så dags att shoppa för min del ;)


Bara tagit det lugnt idag

Idag har jag bara latat mig för vädret suger och jag är hur trött som helst. Imorse väckte mamma mig vid 8.30 för att jag skulle plugga engelska med hennes kompis(liksom på självaste sommarlovet i två timmar) men aja när jag entligen var klar så hade mamma varit snäll och gjort fruktsallad och det var verkligen jätte gott :) Sen efter det så gick jag raka vägen upp på mitt rum för att sätta mig och kolla på "V.Ä.N.N.E.R" så det är typ det jag har gjort hela dagen! så det har varit en ganska tråkig dag men ändå mysigt och skönt att bara vara hemma.
Men nu ska jag hitta på någonting annat att göra,
ses senare!

Puss&Kram //Malin

Har tråkigt och har målat naglarna

Idag har jag bara varit hemma och tagit det lugnt, liksom varit inne på datan och kollat på film. Men när jag satt vid datan kom jag på att jag ville måla naglarna så det har jag gjort nu och blev ganska nöjd! men jag kom på att jag nog måste åka och köpa nya nagellack för jag såg att jag inte hade så många + att dom inte var så fina vissa av dom jag hade. menmen så här blev det:

 
(Ganska dålig bildkvalitet men aja)

.

Fick precis den här urgulliga och söta bilden på Björn Gustafsson av min kompis!
måste bara visa den ;)


Visst är han fin? :)

Bilder från fyrverkerierna i fredags

Eftersom att jag inte bloggade någonting igår och därför inte la in bilderna från 080808 (i fredags) så kommer dom nu. Men det blev tyvärr inte några videosar att ladda upp för dom blev inga bra men några bilder ialla fall ;)




Dom här var typ dom som blev bra! föresten det kanske var någon av er som var där också och fick se fyrverkerierna i verklighetern? :)


Filmkväll

Igår blev det bara ett snabbt inlägg och det ber jag så mycket om ursäkt för men jag hann inte för jag och Veronica skulle ju åka hem till mig i Viksjö och när vi kom fram efter typ två timmars åkande från Ekerö så åt vi mat med min familj för att sedan ta bussen till Johanna med Nathali också för då hade vi bestämmt att vi skulle ha "filmkväll" (vi kollade på "Smekmånaden") för att det var så dåligt väder ute. Så där var vi hela kvällen och kom hem typ vid 00.00 och då pallade jag inte gå in på datan men jag skriver nu ju ;) Vi hade jätte mysigt hos Johanna och det blev en lyckad kväll!

 


Bråttom!

Nu ska jag och Veronica hem till mig i viksjö så jag kanske inte skriver något mer inlägg fören senare ikväll för vi ska vara ute med några till också så vi ses ikväll och då kommer bilderna också :)

Puss på er //Malin

Sover hos Veronica inatt

Hann tyvärr inte skriva något mer inlägg tidigare på kvällen så det får bli nu istället. Idag skulle jag ju vara med Nathali och det var jag också men Jennifer, Veronica och Maja var också med! vi gick runt lite i viksjö och "pratade" typ hela tiden. Och vi hade almänt trevligt bara :) Sen bestämde jag och Veronica att jag skulle sova hos henne och att jag skulle följa med henne och hennes föräldrar in till stan för att kolla på fyrverkerier (det var ju 080808 så det skulle typ firas i stan). Så vi åkte in till stan för att kolla på furverkerierna och det var faktiskt jättefint så jag tänkte bjuda på några bilder men dom lägger jag in imorron när jag kommer hem och ifall jag vet hur man gör så kanske jag lägger in någon video på kvällen men det får jag se om jag klarar ;)
Men nu ska vi sova, ses imorron!

Pussar&Kramar /Malin


Kort inlägg ...

Nu har Nathali kommit (stackaren som fick vänta på mig skit länge för att jag var så seg). Snart ska vi åka till Ikea för att träffa Anna, inte vet jag vad vi ska göra menmen ;) Och efter att Nathali har ätit så ska vi typ åka någonstans men har inte bestämt vart så det får vi se.
Skriver mer ikväll!

Pussar /Malin

Ut och jogga

Nu ska jag ut och röra på mig! pappa och jag ska få skjuts till Outlet av mamma för att hämta en cykel till pappa och då ska pappa cykla hem och då joggar jag brevid så då får jag röra lite på mig :) och sen ska jag vara med Nathali men skriver senare typ ikväll.

Puss&Kram //Malin

Bara tvungen att ladda upp

Det är ett måste för mig att visa den här söta bilden jag tog för nån timme sen på Dessie´s dotter Chessie som vi tar hand om ibland och en till hund som heter Tindra och som vi också tar hand om ibland och min familj´s hund Dessie!


Visst är dom söööta?! :)     
Chessie till vänster, Tindra i mitten och Dessie till höger.


God Morgon

Vaknade för typ en timme sen och har precis ätit frukost. Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra! vill träffa min kusse och vara med henne men vi får se om hon vill/kan :) Idag är det ju UNG08 och egentligen vill jag gå på de men har ingen att gå me så det får väll antagligen bli nästa år istället. Föresten grattis till alla som fyller år idag och få guldkort på Gröna Lund och får åka allt gratis (haha lycko dom) ;)
Men aja nu ska jag kolla på film men vi hörs senare!

Puss på er <3


God natt

Nu ska jag gå upp och sätta mig för att kolla på några avsnitt av V.Ä.N.N.E.R (det är så sjukt bra) ;) men jag skriver imorron igen!

sov gott på er :)
pussar och kramar /Malin

Dagens Outfits


T-shirt från Gina Tricot
Jeans från Cheep Monday
Armband från Gina Tricot

Obehagligt

Idag skulle jag åka till Sollentuna för att hämta ut mitt pass på polisstationen och när jag är vid Jakobsberg station så är det en kille i typ 19 eller 20 års åldern som följer efter mig och helt plötsligt kommer han fram till mig och frågar om jag ska till Stockholm central och jag säger ja för att han skulle tro de. Och sen frågade han om han kunde få mitt nummer ifall det blir fest någon gång men jag sa nej och tänkte gå in i tåget men då ställer han sig för dörrarna så jag inte kan komma förbi (med flit) så jag tänkte gå till en annan dörr för att komma in men då ställer han sig där så jag inte kan komma förbi och hindrar mig att gå in! men sen kommer någon annan som ska gå in på tåget så då lyckas jag komma in, asså fatta rädd jag blev ... Ibland tänker  jag på vad han ville och vad han egentligen kunde ha gjort!
men sen när jag kom fram så mötte pappa mig för att vi skulle hämta passet och jag kunde ha visat passet men bilden blev inte direkt fin ;)

Puss&Kram //Malin

Stuart Little m.Josefin

Igår sov jag ju hos Josefin och vi kom först inte på någonting att göra men bestämde oss sen för att kolla på film och det blev "Stuart Little" och musen är ju bara för söt i den filmen :) Sen efter typ halva filmen blev jag skit trött så jag somnade fast Josefin var vaken lite längre va jag vet. Men vi stoppade filmen och kollade klart på den imorse, så det var de jag gjorde med Josefin igår när jag sov hos henne.


Sover hos Josefin inatt

Nu är jag hos Josefin och jag sover här inatt. Lite tidigare på kvällen så var vi med Jennifer och Nathali och det var kul att träffa dom för vi har typ inte träffats på hela sommarlovet! vi gick runt lite i Viksjö och pratade om "saker" och hade det trevligt :) sen skulle alla gå hem till sig vid typ 22.00 men jag och Josefin bestämde att jag skulle sova över hos henne så som jag sa så är jag hemma hos henne nu. Men jag skriver mer imorron för nu ska vi hitta på någonting roligt att göra!

Pussar /Malin

Har slutat med fotboll

Nu är det innebandyn som gäller för mig. Idag skickade jag ett mejl till min fotbollstränare och berättade att jag slutar på fotboll. Vill ni veta varför så är det så att jag vill satsa på innebandy för det är de jag "brinner" för och sen vill jag få mer tid med skolan(skolarbetet) och liksom satsa lite mer på skolan nu när jag får betyg och så, så vill jag få mer tid med mina vänner samtidigt också. Visst jag kan lika gärna ha slutat på innebandyn men att spela innebandy är de jag vill och jag älskar det och visst det är kul med fotboll också men jag tycker inte det känns riktigt lika kul längre, men jag kommer ju spela fotboll på gympan i skolan och vid andra tillfällen också så jag kommer ju inte glömma det helt ;) Och Piteå var det sista jag gjorde med mitt fotbollslag och att åka dit med dom är något jag gärna gör igen, det är verligen ett minne för livet och jag kommer aldrig att glömma mitt lag Bele Barkarby F-94 <3

P.S Jag kommer att sakna er alla fast vissa eller typ nästan alla förutom kanske typ 10 st träffar jag ju på innebandyn + att jag går i samma skola som vissa så alla slipper mig inte helt (sorry) ;) <3

Lillsjön med Josefin idag

Idag väkte mamma mig vid 10.30 men jag somnade såklart om fasten jag skulle gå upp när mamma väkte mig för att jag och Josefin skulle tidigt i väg till Lillsjön (ett bad i Kungsängen). Så jag blev ganska så strässad när jag vaknade vid typ 11.00 kanske, så jag fixar frukost och äter och sen skulle jag byta om men då kommer min syrra hem och vi börjar bråka om en töntig grej (som vanligt). Så Josefin ringer mig typ tre gånger och frågar om jag är klar så efter typ tredje gången kan jag säga att vi kan mötas (haha stackars Josefin som var tvungen att vänta) *skäms*.
Sen tog vi buss, tåg och buss för att åka till Lillsjön. Och när vi var där så var det ju inte direkt världens finaste väder (fast det visste vi ju innan också) men vi badar ändå typ två gånger och var där i typ 2 timmar innan Josefins föräldrar kom och hämtade oss. Och då åt jag middag, det blev lasagne (stavas?) och det var gott. Sen satte jag mig vid datan och nu sitter jag här ;) Men nu ska jag gå upp och byta om för att sedan träffa Nathali som jag inte har träffat på typ hela sommaren!
Men jag skriver mer sen.

Puss&Kram /Malin

Lite bilder från Lillsjön

 

 

1. Ja det blev ju inte direkt någon solig dag på stranden idag.
2. Haha det var ganska öde, bara några som spelade vollyboll (kanske inte syns, men lite)
3. Det var jätte skönt i vattnet fasten vädret inte var det bästa.
4. Lillsjön ;)

Ännu en dag med bara regn

Om ni tycker att jag klagar mycket så ber jag så mycket om ursäkt men kan ni inte hålla me om att vädret suger?! Idag har jag sovit till typ 12.30 så jag satt vid tvn och datan typ hela dagen för att det tyvärr regnar ute ... Men senare ska jag och Josefin ut och jogga så jag entligen får gå ut och röra på mig "skönt" ;) Dom senaste dagarna har mina inlägg känst ganska tråkiga men det händer liksom ingenting här hemma i ett radhus i viksjö sånna regnigar dagar som har varit men imorron skulle det kanske bli fint väder så då tänkte jag nog åka och bada :) Så vi får hålla tummarna på bra väder imorron så vi alla kan få vara på stranden och sola&bada!

Puss&Kram /Malin

Tröttsamt

Hej på er!

Hoppas ni har haft en rolig start på en ny vecka(fast vädret suger)! själv har jag inte haft så vidare bra start, dagen började med att jag sov till 12.00 (och de va ju skönt att jag fick sova ut). Sen satte jag mig och åt frukost/lunch, efter de satt jag vid tvn inågra timmar och var hur trött som helst så jag pallade inte gå ut och jogga som jag skulle så det får bli ett "måste" imorron! sen satt jag också vid datan så det har varit de jag har gjort idag. Så nu ska jag gå upp och göra min styrka (som vi har fått i innebandyn) och sen ska jag ta en skön dusch för att sedan hitta på någonting men har ingen aning om vad ... Så det här blir nog mitt sista inlägg för idag men vi ses imorron.

Pussar&Kramar

Regn, Regn och mera Regn ....

Det var ju verkligen ett roligt väder ute, visst? nej men ärligt jag vill ju ha fint väder nu när skolan börjar snart så man kan passa på att sola och bada men istället regnar det och är grått på himlen .... Snacka om att man blir uttråkad, idag har jag bara suttit och läst, kollat på film och varit inne på datan medans jag lika gärna kunde vara på stranden med en glass i handen och sola och bada när det blir för varmt i solen.

Förlåt för mitt negativa inlägg men jag är bara så trött på den typiska svenska sommaren!

Skriver igen senare (inte lika negativt i de inlägget hoppas jag)

Puss&Kram <3

På landet med kusse

Nu är  jag på landet och sitter vid datan så tänkte att jag lika gärna kan skriva ett inlägg. Vi har nyss ätit middag och efterrätt så jag är skit mätt nu men det var gått! snart ska jag och min kusse gå och bada så det ska bli kul ;) jag har inte så mycket att berätta men jag tror att jag gå in på datan ikväll så då skriver jag mer om vad jag har gjort och så kommer det kanske några bilder också. Men annars skriver jag som jag sa iförra inlägget imorron :)
Men nu ska vi nog gå och bada men vi ses.

Massor av pussar&kramar //Malin

Kort inlägg

Jag har inte så mycket att säga mer en att jag ska till landet lite senare för att min farmor fyller år (grattis farmor). Jag vet ej när jag kommer hem därifrån men om jag inte hinner skriva mer efter så skriver jag imorron :)

OUTFITS IDAG:


T-shirt från Gina Tricot
Linne från H&M
Leggins från H&M
Armband från Gina Tricot

Jakobsberg Centrum med Josefin

Nu är jag inte lika irriterad längre så nu tänkte jag skriva mitt sista inlägg för idag.

Idag skulle egentligen skulle jag och Josefin åka till ett bad i Kungsängen (Lillsjön) men eftersom att det regnat hela dan bestämmde vi oss för att åka till Jakobsberg centrum. Vi var där i kanske tre timmar och jag köpte en tamborste och lite grejer till som man kan ha me säg när man reser typ och sen köpte jag lite godis så det blev inte några kläder eller så idag. Sen åkte vi hem vid typ 17.00 för att jag skulle äta, det blev tacos för er som undrar ;) Sen visste jag inte riktigt vad jag skulle göra på kvällen men bestämmde att jag bara skulle ha en mysig kväll hemma och ta det lugnt så jag satte mig vid tvn ett tag innan jag satte mig här vid datan. Så nu har jag suttit här ett tag och tänkte sätta mig och läsa en tidning (Frida) så vi ses imorron.

God Natt !
Puss&Kram /Malin

Idiot

Nu är jag riktigt irriterad för en kille jag typ "kände" förut för väldigt länge sen ringde helt plötsligt hem till mig och pappa svarade ju såklart och sa att det var någon (namnet blir anonymt) och jag fattade inte vem de var så jag svarade. Så sa han:

-Hej det är (anonymt).
-Hej, vad vill du?
-Inget speciellt, vad gör du?
-Ingenting men jag kan inte prata nu!
-Varför inte?
-För att jag är med en kompis.    (jag var inte de men pallar inte prata med honom)
-Okej, puss hej.
-Hej då ...

Asså fatta va mycke damp jag få på den här killen! och så säger han puss (haha jag blir äklad)!!
jag fattar bara inte vad han vill mig, jag hatar honom och har sagt till honom flera gånger att inte ringa till min mobil så ringer han hem istället. Asså ibland förstår jag mig verkligen inte på killar, om man säger åt dom att sluta ringa så är det väll bara att acceptera! visst vi tjejer kanske också gör så ibland men jag har bara märkt att killar gör det, och ibland kan det ju finnas andledningar till att man ringer fasten man säger till, men han har verkligen INGEN anledning att ringa mig och absolut inte hem till mig och absolut inte han...

Aja nu ska ni inte behöva höra mig och om mitt "problem".
Ses lite senare :)

Mitt hår = Grönt

Som jag skrev i det förra inlägget så skulle jag ju hem till Josefin och när jag kom dit så badade vi i hennes pool och det var som vanligt typ 25 grader i vattnet så det var jätte skönt, vi badade i typ en timme om inte mer innan jag skulle hem för att äta middag. Vi åt pizza och dom var köpta i viksjö centrum och var skit stora, verkligen! ;) aja inge mer om de. Nu ska jag i alla fall gå upp och duscha för mitt hår blir nästan alltid grönt efter att ha badat i hennes pool "haha", vill inte direkt gå runt med grönt hår så vi ses kanske ikväll annars imorron för jag ska sova hos Josefin i natt igen, vi får se :)

 
Puss&Kram /Malin


             

1. Josefin´s sköna pool.
2. Vi lät Josefin´s hund Simba bada också.
3. Och så här ser mitt hår ut efter att ha badat hos henne.
4. Man ser ialla fall lite att det är grönt.

Josefin idag

Idag skulle jag ju vara med Josefin och Johanna men Johanna kunde inte för hon skulle packa för att sedan åka till sitt land så jag och Josefin badade efter att hon vaknat och det var jätte skönt i vattnet idag igen så vi ska typ bada senare också tror jag. Sen var vi också ute med hundarna och dom skulle få leka men det var nog för varmt för dom så det blev inte så länge. Och sen gick jag hem för att lämna Tindra (en hund min familj tar hand om) och snart ska jag gå tillbaka till Josefin så vi ses lite senare!

Ha en forsatt trevlig fredag :)


God morgon

God Morgon :)

Jag sov ju hos Josefin i natt som jag skrev i det förra inlägget. Jag vaknade för typ en timme sen men Josefin sover fortfarande så jag tänkte att jag lika gärna kunde låna hennes data och skriva ett inlägg och vara inne här lite tills hon vaknar ;) Igår kväll nä jag kom hit vid ungefär 22.30 så var Josefin´s kusiner här. Så då bestämde vi oss för att vi skulle bada med dom i Josefin´s pool och det var verkligen jätte skönt i vattnet typ 25 grader och der var ju ändå sent på kvällen! men sen tog vi ett varmt bad efter att ha badat ett tag och sen gick Josefin in på datan så jag satte mig och målade naglarna. Dom blev inte så fina men det får duga ;) Sen spelade vi kort innan vi gick och la oss vid typ 02.00 ...
 Men nu ska jag hitta på någonting att roa mig med på datan tills Josefin vaknat men vi ses lite senare!

Puss på er //Malin


RSS 2.0