Stan med Johanna idag

Idag vaknade jag alldeles för tidigt känner jag men jag är som tur e pigg ialla fall. Men ialla fall så klippte jag mig idag, eller bara topparna för dom var verkligen utslitna så nu är mitt hår finare en det varit på länge ;) Sen vid ungefär 15.00 så bestämmde jag och Johanna oss för att åka till stan, så där va vi i några timmar och jag köpte armband och en tröja från Gina Tricot, så jag är nöjd med mitt shoppande, thihi ... När vi kom hem åt jag lite mat, det blev grillat och det va super gott. Sen ringde Josefin och hon har kommit hem från Finland "äntligen", så jag gick ut med henne och Johanna ett tag och ska snart gå hem till Josefin för att sova över hos henne (intressant?...) så nu ska jag packa men skriver nog imorron kväll om jag inte hinner på dagen.
Lite bilder från idag:


Va i stan med Johanna och då köpte jag ju en tröja och armband på Gina Tricot
       
Tröja                                       Armband
 99 kr.                                     89 kr.

Ha en forsatt trevlig kväll !
Puss&Kram på er <3


Nu är jag hemma från Grundsund

Hej på er!

Igår kom jag hem från Grundsund där jag har tillbringat en hel vecka med Jennifer! vi har haft jätte kul, vi har badat,solat,åkt båt och massa mer ;) Och så tog vi ju några bilder också som jag tänkte lägga in men det blir när Jennifer kommer hem för hon är kvar där och kommer hem om några veckor och då får jag bilderna vi tog så jag lägger in dom så fort jag fått dom! och då kanske jag berättar lite mer om vad vi gjort denna vecka i Grundsund. Men en sak kan jag berätta och det är att jag och Jennifer va i ett köpcentrum igår innan jag åkte hem och där köpte jag en jätte fin tröja :)
Så här ser tröjan ut som jag köpte:

Från Gina Tricot för 149 kr.

Grundsund den 23/7-30/7 m. Jennifer

Imorron åker jag iväg igen för då ska jag och Jennifer åka till Grundsund och vara där i en vecka. Så jag tror inte att det blir något bloggande fören jag kommer hem. Men ni får ha det så bra! kanske hinner skriva senare ikväll, får se men annars ses vi när jag kommer hem!

Puss&Kram /Malin

Dalarna i helgen

Jag har ju inte bloggat på länge men det är för att jag åkte till Dalarna i fredags och kom ju hem från Gotland i onsdag´s som  jag skrev i det förra inlägget. Jag hade inte så kul i Dalarna så det finns inte så mycke att berätta en att jag köpte en tröja och ett par handsfree där.

Ses senare, puss /Malin


Inte så bra bild, menmen ... :)

Nu är jag hemma

Nu är jag hemma från Gotland eller jag kom hem i onsdags men åkte två dagar efter till Dalarna så jag kunde inte gå in på datan på den tiden. Men nu har jag entligen kunnat gå in och skriva i bloggen :)
Jag hade det kul på Gotland och vi gjorde ganska mycke på den veckan:

Onsdag: Båten gick kl: 11.15 från Nynäshamn och kom fram i Visby kl: 13.30 typ. Då åkte vi till stugan som vi hade hyrt några mil från Visby. Jag hade förväntat mig att vi skulle bo i ett rött hus med en jätte stor tomt och ganska nära till badet och lite affärer men så blev det inte riktigt ... Huset låg typ 1 mil ifrån närmaste bad och det var några mil till Visby där alla affärer och sånt låg. Och så var det ganska öde där vi bodde men man ska ju inte klaga för det var ändå en lyckat "semester" ;)  Aja när vi kom fram till stugan så packade vi upp lite för att sedan åka till badet "Tofta" för att kolla hur det såg ut där och så. Och så åt vi mat och jag och Jennifer kollade på OC lite senare på kvällen.

Torsdag: Det var jätte fint väder så det blev en heldag på stranden :)

Fredag:
Det var tyvärr tråkigt väder, det regnade hela dagen så vi åkte till några släktingar som har hus på Gotland. När vi var där så hade jag och Jennifer skit tråkigt så vi satte oss och kollade på en skräckfilm (den va faktiskt ganska läskigt). Men vi roade oss med lite annat också när vi va där.

Lördag: Regnade idag igen så vi åkte runt lite på Gotland och kollade på "saker" och lite sånt.

Söndag: Det var fint väder idag, solen sken och det var varmt så det blev en dag i Visby och de var faktiskt jätte mysigt. Jag köpte en vit tjocktröja på InterSport och sen köpte jag och Jennifer glass också, sen gick vi bara runt och kollade i affärer och lite sånt tills vi åkte tillbaka till stugan. När vi kom dit så åt vi mat för att sedan bli skjutsade av mina föräldrar till stranden där jag och Jennifer gick runt ett tag och "roade" oss.

Måndag: Det var fint väder idag också så vi åkte till stranden och var där några timmar. För senare på kvällen skulle vi ut och äta i Visby med min mamma&pappas kompisar. Jag åt pommesfrites med typ stekt biff tror jag det va. Det var jätte gott och jag blev skir mätt så jag och Jennifer orkade ingen efterrätt så vi gick runt i Visby vid hamnen och så. Och det var jätte mysigt för det va så varmt och så va det ju en typisk "sommarkväll" :) Vi tycke också de va så kul för typ alla va skit många fulla ungdomar som va där och vissa började snacka med oss (haha). Men sen åkte vi till stugan och då satte jag och Jennifer oss för att titta på OC.

Tisdag: Jag och Jennifer fick skjuts till Kneippbyn för att gå på vattenland och de va skit kul där. Så vi va där typ hela dagen :) 

Onsdag: Idag skulle vi åka hem så vi började packa ihop och städa för att sedan vara i Visby till båten gick. Jag och Jennifer gick runt ganska mycke själva. Och när vi två gick förbi ett hotell, kan ni gissa vem som kom ut så? haha jo Mattias i E.M.D så vi gick förbi de där hotellet några gånger för att kolla. Men sen bestämde vi oss för att gå in och då sitter han där med Erik och vi blir typ "nervösa" så vi frågar personalen ifall vi får låna en toalett!!!! asså shit va fega vi va (haha). Men sen gick vi ut där ifrån och ville så gärna fråga om vi fick ta kort med dom men såklart vågade vi inte så när vi bestämmde oss för att göra de så hann dom åka iväg med en taxi (typiskt eller vad?!) men aja, sen gick vi och åt pizza på en resturang. Sen skulle vi åka hem med båten. Och på båten hem såg vi Martin Stenmark och hans tjej ;) Sen kom jag hem vid typ 00.00.


Gotland den 9/7-16/7 med Jennifer

Imorron åker jag med Jennifer och min familj till Gotland och kommer ha det så himla kul! men tyvärr blir det inge bloggande fören jag kommer hem, för det blir inte så att jag tar med mig någon data till Gotland. Men jag kommer hem igen om en vecka (den 16/7) så då komme jag att lägga in massa bilder från mig, Jennifer & Gotland ;) Men ni får ha det så bra så syns vi när jag kommer hem.

Massor av pussar&kramar /Malin

Vaknade upp med ett glatt humör idag

Jag vaknade vid 11.30 och kände att jag verkligen har fått sova ut. När jag vaknade gick jag på direkten och duschade och det var jätte skönt att duscha precis när jag vaknat ;) och sen blev jag också glad för att jag kom på att jag åker till Gotland redan imorron med Jennifer! sen gick jag in på datan och då fick jag reda på att det nästan är bestämt att jag åker med min kusse utomland i augusti, vi ska åka till bulgarien eller sicilien och det ska bli så himla kul :) så idag är jag på bra ovanligt bra humör fasten det är skit väder ute idag igen.
Men nu ska jag gå och packa tills imorron, hörs lite senare :)

Puss&Kram /Malin

Ska gå till Jennifer nu

Idag har det ju somsagt varit skit väder ute så jag och Jennifer har mest kollat på film men det var kul ;) vi kollade på några avsnitt av OC (visst är OC bra?). Sen var vi också ute med några hundar för att sen sätta oss vid OC igen, taha. Sen gick jag hem och åt middag efter ett tag men nu ska jag hem till henne igen, kanske skriver när jag kommer hem annars gör jag de imorron.
Ha en forsatt trevlig kväll, puss på er! :)


Ännu en regning dag på sommarlovet ...

God Morgon!

Vaknade vid typ 11.00 av att min farmor ringde och då såg jag att det ännu en dag regnade på sommarlovet! asså ett sommarlov är tillför att man ska bada,sola och massa sånnt men nej istället ska det regna *suck* ... Aja nog med bekymmer idag ska jag kanske vara med Jennifer så vi får se vad vi hittar på :) Hoppas att man får en rolig måndag fastän det är skit väder ute, men jag och Jennifer kommer säkert på någonting ändå! föresten på onsdag åker jag och Jennifer entligen till Gotland (har längtat så mycke) så jag får hoppas på bra väder då.
Men nu ska jag nog hoppa in i duschen men vi ses senare!

Pussar&Kramar /Malin


Ut med vovven

Efter en tråkig kväll vid datan ska jag nu ut med min hund (Dessie) och efter de ska jag nog dra hem till Johanna för att vara där ett tag. Imorron vet jag inte direkt vad jag ska göra men jag hittar nog på något kul :) Juste sen har jag glömt att berätta att mina grannar har hittat två ensama jätte söta marsvin i skogen typ vid mig så jag följde me dom för att hämta marsvinen. Så nu är dom hemma hos mina grannar, men vi vet ju inte vilka som äger dom men tror att marsvinen är lämnade där för att ägarna inte ville ha dom (hur fan kan man vara så dumma mot djuren?) aja kanske inte så intresant att veta men nu ska jag ialla fall ut, hörs imorron eller kanske ikväll :)

puss på er !


Landet sedan i torsdags

Nu är jag hemma igen efter att jag har varit på landet med min kusse Cecilia. Vi har verkligen haft det kul! vi har badat,spelat fotboll, kollat på bio, varit "barnvakt" och massa mer. Jag kom ganska nyss hem därifrån och då fick jag entligen träffa min hund igen som jag inte träffat på typ en vecka! hoppas att ni har haft det kul den här veckan precis som jag. Hörs senare ;)

Puss&Kram /Malin

Dålig uppdatering

Jag har haft skit dålig uppdatering men jag har verkligen inte haft tid. Igår var jag i sollentuna för att fixa pass och sen åkte jag till landet och var där ett tag, senare på kvällen gick vi till våra grannar och åt middag och kom hem därifrån väldigt sent så jag orkade inte. Och tyvärr blir det nog inga bilder från Allsång på skansen för dom blev inge bra men vi får se. Idag åker jag också till landet och är där tills på lördag så jag skriver igen då!

Men nu måste jag skynda mig för min kusse väntar på att jag ska komma ;)
Puss på er alla /Malin


Allsång på skansen

Idag var jag på Allsång på skansen med Josefin, Jennifer, Nathali, Veronica & Maja och det var verkligen jätte kul :) Vi kom dit vid typ 09.30 och då tog vi några "bänkplatser" och man såg faktiskt bra därifrån. Vi gick runt lite och kollade på djur på skansen och åt mat o massa annat för att tiden skulle gå fort och det entligen skulle börja. Jag och Josefin gick tillsammans runt och kollade på djur och vi var på lite konstigt humör så det var kul ;) Jag och Veronica gick efter ett tag bakom scenen för att kolla ifall E.M.D stog där och då såg vi Danny och han vinkade faktiskt till oss *STOLT*! Men tiden gick och entligen började Allsång på skansen och vi satt där på våra platser och sjöng med i låtarna :) Tiden gick ganska snabbt så när det redan hade gått en timme så skulle vi åka hem och jag o Josefin bestämmde oss för att gå från skansen till t-centralen och det var faktiskt skönt att ta den långa promenaden. Så sen tog vi tåget från t-centralen till Jakobsberg och därifrån tog vi cykeln hem till mig för att packa mina grejer för att jag ska sova hos Josefin ;)

Jag tog lite bilder från dagen men jag lägger in dom imorron!

God Natt, Puss&Kram /Malin

RSS 2.0