Överlycklig ;)

Haha japp de är var jag är nu för imorron ska jag till min älskade kusse och jag har inte träffat henne på länge och hon är verkligen saknad och jag har en hel del att få ur mig så hon är alltid den jag pratar me då ;)<3

Ialla fall så vet jag att jag är riktigt usel på att blogga men jag hinner verkligen inte för jag har nästan alltid någonting jag gör, är det inte läxor och skolan så är det mina älskade vänner som jag hellre är med än att vara inne på datan. Men jag försöker skriva så mycke jag kan fasten det inte går speciellt bra, och de ber jag om ursäkt för :)

Det har ju varit snö i kanske en vecka och gud va jag gillar de och jag längtar mer och mer till julen när snön ligger så marken och träden och man ser att vissa redan har satt upp "julgrejer" och de är riktigt mysigt! och ni ska bara se hur mycke Maya älskar att hoppa och busa i snön, hon undrade säker vad de var för vitt som låg på marken när snön kom, var liksom hennes första snö.
Men nu har ju snön smält och det är så tråkigt för jag vill ju mula folk, haha ;) men förhoppningsvis kommer den tillbaka snart.

Okej ett tråkigt inlägg kanske men tänkte skriva mer senare ikväll innan jag ska ut med några vänner(vet inte vilka de blir) och ikväll ska jag sova hos Josefin och de va ganska länge sen så de blir nog kul!

Nu ska jag nog göra popcorn för jag blev helt plötsligt väldigt sugen på de :)

Puss,

första snön

Ja, nu har första snön kommit och de är verkligen kallt ute. Och min dag fick en bra början mitt i all snö för jag blev mulad och fick en snöboll i huvet, haha men de är bara att ge igen ju ;)

Idag vaknade jag ialla fall typ halv 12 så jag fick sova ut och de va riktigt skönt. Och sen mötte Linus mig så vi gick hem till honom och kollade på film, haha ja de blev "Superhjältarna" :) , sen kom också Erik så vi forsatte kolla på film innan vi bestämde oss för att gå ut i de kalla och ja då blev man mulad igen men de va bara att kasta tillbaka(missade såklart), hehe!  aja sen ialla fall så skulle Linus hem för han skulle på match så Erik följde mig hem innan han gick till bussen för jag skulle äta och sen åka på match.

Och om ni vill veta så vann vi med 5-2 mot Väsby :)

Har inte så mycke mer att berätta men nu ska jag kolla på ett avsnitt av Andra Avenyn så vi hörs och syns!

P & K :)<3


föresten så kommer valpen(Maya som hon då ska heta) "hem" på tisdag och gud va längtan är stor!

   

De här är söta Maya ;) <3


Bilder

Innan jag kollar på Andra Avenyn så tänkte jag ladda upp några bilder från denna vecka ;)


     
Några bilder från när vi hälsade på valparna .. Visst är dom söta? :)

 - Måste bara ladda upp denna bild på några halstabletter som ser ut som kondomer(tycker ialla fall jag, hehe). De va så att jag var på ica en lunchrast med mina underbara vänner Jennifer & Jennifer och på ica var de några försäljare som sålde telefoner och en av dom killarna kom fram och började prata med oss och frågade:

-Hur gamla är ni?
-14 år
-Okej men ring mig då om ett år när ni är femton så kan vi gå på dejt ... Eller säger man ligg i eran ålder?
 
Vet ni hur mycke jag garva åt de och sen när han gav oss dom här halstabletterna och jag tyckte de såg ut som kondomer, haha de va faktiskt kul tycker jag :)

 

Dom sista bilderna är från förra lördagen då jag och Jennifer hade halloweenfest och kolla in våra snygga pumpor, haha! , och sen fick vi några gulliga "presenter" också så tack så mycke för en lyckad fest :) <3

De va allt från mig, ses.
Puss /Malin


börjat tröttna

okej jag har inte skrivit i min blogg på typ en vecka men har verkligen inte tid och börjar tröttna för jag kommer aldrig på något bra att skriva. Och vet ni hur mycke läxor man har?! man har ju nästan aldrig tid med vänner eller annat för skolan och läxor hindrar en typ*suck*!

ialla fall kan jag berätta en "speciell" grej som hände i måndags och de är att vi fick träffa valparna!

och för er som inte förstår så är det så att om två veckor så får jag/min familj en till familjemedlem, hehe nej men vi ska få en till hund helt enkelt som ska heta "Maya". Och i måndags fick vi som sagt träffa henne(vet inte en vilken vi ska få) och alla dom andra valparna!

och idag då, ja idag är de söndag och jag har varit med några underbara vänner och vi gjorde inte så mycke, latade oss mest framför tv och datan ;) sen var jag inte med dom så länge heller för jag pallade inte och gick hem och satte mig vid datan istället ...

Och nu har jag otroligt tråkigt och ska nog kolla på några avsnitt av Andra Avenyn(har missat några) men vi hörs och syns :)

Kiss,


RSS 2.0