Blää...

... så känner jag just nu för vi förlorade semifinalen idag mot Storvreta med 3-2 på straffar när de va vi som var de laget som kämpade mest och var dom som visade mest vilka de va som ville komma till final. Och så vinner dom på straffar, nej de känns aldrig roligt!

nu till något som kanske är lite roligare och de är att... okej jag kommer inte på något som är roligare att berätta, omg jag är verkligen deppig just nu, haha ;)

jaha då slutar jag mitt ledsamma inlägg här då, så skriver jag mer senare och man får väll hoppas på något roligare då :)

Puss så länge!

Innebandycup

Idag gick jag upp vid halv 9 och de kändes inte alls kul men anledningen till de är att jag har cup idag och vi hade samling till första matchen halv 10 i Kallhäll´s sporthall.

Första matchen var mot ... okej jag har verkligen glömt deras konstiga namn dom hade men ialla fall de viktigaste var att vi vann med 9-3 ;). Och ni ska bara veta en läskig grej, och de är att jag fick spela back och har inte gjort de på typ två år så de gick tyvär inte så bra men hoppas att jag får spela på min "vanliga" plats nästa match(och när jag menar vanliga plats så är det forward)!

jag har inte så mycke mer att berätta och nu måste jag fixa mig för snart ska jag i väg till hallen igen för nästa match börjar klockan 2. Men vi hörs sen!

Puss /Malin


Klippt mig

Har glömt att berätta att jag och Jennifer tog en cykeltur till Jakobsberg i måndags för jag skulle klippa mig och Jennifer skulle klippa sig och färga håret. Så nu är jag nyklippt och är nöjd med de lilla som syns för jag fick bara de utslitna klippt och lite mer uppklippt och lite på luggen men inte alls mycke, men trodde faktiskt inte att så många skulle märka, hehe de va lite kul tyckte jag. ;) Jennifer blev ialla fall jätte fin då hon färgade sitt hår ljustbrunt så de ska hon vara nöjd me :)

Idag ska jag vara med Johanna, Josefin, Patrik och Linus tror jag och får se vad vi hittar på för kul! sen imorron och på fredag har jag cup och de är hemmacup så de blir roligt faktiskt.

Nej nu ska jag äta frukost/lunch , hörs sen!
Puss på er /Malin

Eriksdalsbadet

Ja som sagt så var jag på Eriksdalsbadet igår med Jennifer, Johanna, Josefin, Jessica, Patrik, Linus och Frans och själv tyckte jag inte att de va så jätte roligt på de där badet och de kunde ha varit mer "lyckat" men aja...
Vi skulle ha möts vid Jakobsberg kl elva men jag, Johanna, Jennifer och Josefin missa bussen så vi kom dit med Jessica också lite senare, haha sorry för att ni fick vänta ;) men egentligen gjorde det inget att vi kom senare för tågen var typ 1 timme försenade pågrund av typ singnalfel i karlberg eller nått. Men när vi äntligen kom fram så badade vi i typ 3 timmar kanske innan vi gick upp och duschade och fixade oss för att sedan gå till Mcdonals och Linus var nog hungrigast av oss alla, haha han åt seriöst 5 eller 4 pajer och en hamburgare och så var de nå mer också. Haha skrattar fortfarande åt de för jag och Jennifer orkade inte ens vårat och de va inte direkt mycke! aja efter "Donken" så gick vi till BR och kollade runt lite och sen åkte vi hem. Och jag måste bara berätta en rolig grej som va på tåget, de va så här att en gubbe satte sig vid oss på tåget och han började typ lyssna på vad vi sa och började snacka med oss och Johanna tyckte han var läskig(sööt) och jag satt typ bara och garva för han såg så himla rolig ut! han hade typ hårstrån som stog rakt ut från öronen och mössan satt på sne och nej jag måste lägga upp en bild vi tog på honom för han såg verkligen rolig ut, hehe.

Sen när vi kom hem så var jag med Jessica, Linus och Patrik och vi gick mest bara runt och garva och jag och Linus tog en liten springtur, haha! men sen kom några andra vänner (orkar inte säga alla namn) så då var vi med dom ett tag innan jag bestämde mig för att gå hem  för att sova.

Ja så såg gårdagen ut och här kommer bilder på gubben:

     
Haha gud va elak jag känner mig men är tvungen! fast de syns inte så bra men aja ...

Sov hos Josefin

Hejsan,

oj de va länge sen mitt inlägg började så, hehe..

Aja tänker slänga in ett inlägg medans jag väntar på att Josefin ska vakna. Sov här från igår och de var verkligen länge sen jag sov hos henne så de var roligt!

Igår spelade jag ju match också och vi vann faktiskt med 3-2 tror jag de var, så de var lite kul eftersom att mina klasskompisar spelade i det andra laget. Ialla fall så kom Patrik hem till mig sen och vi gjorde inte så mycke men sen bestämde vi oss för att gå hem till Josefin. Vi tre hann inte göra så mycke förutom att vara ute ett tag innan Patrik skulle hem. Jag och Josefin följde honom till Jakobsberg för att sedan åka hem igen och hämta mina grejer.
När vi kom hem til Josefin skulle vi hitta på någonting att göra de var inte det lättaste för båda ville ha något gott att äta, haha de lät ju bra, men aja vi tog tillslut två mackor var och en kopp te samtidigt som vi kollade på nån film(kommer inte igår vad den hette). Vi hann tyvär inte kolla på hela för båda blev otroligt trötta så vi gick och la oss istället.

Ja de var lite om gårdagen och jag känner att det blev himla mycke "sen" i de hela men orkar liksom inte berätta så nogrant vad jag gjorde igår och då blir det så, haha! ;)

Nej nu är det dags att väcka Josefin(snäll som jag är och väcker folk men aja, hehe) , ses senare!

Puss /Malin


Hittade den här otroligt fina bilden på Jessica, Jennifer och mig när vi tre och Josefin hade en mysig utekväll tillsammans :)<3

ställt om klockan?

Har ni ställt om klockan? för nu är det vinter tid och själv hade jag inte gjort de imorse så jag gick upp halv 9, och gissa om jag är trött nu *gääääsp* ...

Aja gårdagen blev lyckad, var med Patrik och vi gjorde väll inget speciellt men de var ändå kul. Sen på kvällen gick vi hem till Linus och hos honom kollade vi på Harry Potter, haha! sen sprang vi runt lite i Linus hus och jag var skit flummig, garvade seriöst för ingenting men aja är man trött så är man. Sen gick jag hem vid typ halv 11 och då satte jag mig o pratade i telefonen och käkade godis resten av kvällen.

Idag är det match som gäller mot Järfälla och har inte mött dom på länge så vet inte om dom är bra eller inte. Men typ två i de laget går i min klass så de blir kul! sen efter de vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på men det blir säkert något kul att hitta på denna typiskt höstdagen.

Nu ska jag gå upp och fixa mig,
Ha en trevlig söndag!




LördagsMorgon :)

Vaknade vid typ halv tio och kunde inte somna om så jag gick upp och åt frukost. Idag känner jag mig mycke piggare och har bara lite ont i huvet, de är det enda! har nyss sminkat mig och fixat mig och väntar på att Patrik ska komma, så får vi se vad vi hittar på för roligt.


Idag är de ju lördag och en vecka vecka är det kvar innan de är halloween, längtar väldigt mycke! du med va Jennifer? ;)

Nu låter min mage väldigt mycke så jag ska nog ta och äta lite lunch nu, men vi hörs senare.

Puss /Malin


längtan är stor

Fick veta för någon dag sen att vi äntligen ska få hälsa på vår "nya" familjemedlem, det blir den 3 november som jag får se henne för första gången och jag längtar så himla mycke! sen är det typ den 15 november som hon får komma hit tills sitt hem, jippi!! ;)

Snart tillhör någon av er otroligt söta valpar mig/min familj *stolt*


Längtar så himla mycke :) <3


sjukling...

.. japp sjukling är vad jag är och har varit de i typ 3 dagar nu! började i onsdags sista lektionen då jag började bli skit yr och mådde illa och det kändes verkligen inte bra alls, men jag tänkte att jag ändå skulle gå på lektionen eftersom att de va den sista men ja det funkade verkligen inte om man säger så.. jag var påväg att svimma och kändes som om att jag skulle spy så min lärare fick ta mig till sjuksyster så där låg jag inne hos henne medans hon kollade min puls. Och hon sa att jag hade låg puls och de kunde bero på stress och att jag hade ätit dåligt och de kan jag verkligen hålla me om för jag har gått ner i vikt och slarvat riktigt mycke med maten så de är något jag måste sköta! ialla fall, jag fick åka hem och lägga mig och sova och trodde de skulle bli bättre tills i torsdags men svaret blev nej, jag mådde fortfarande illa och var verkligen yr .. Vilade hela torsdagen men blev bättre framåt kvällen och hade bestämt mig för att gå till skolan idag och kanske ska berätta lite om min fredag.

Jag vaknade av mitt mobilalarm och gick då ner för att äta frukost men vet ni vad, jag typ ramlade när jag ställde mig upp och kände mig typ "drogad" och mådde så himla dåligt och var typ vit i ansiktet och nej denna morgon var inte alls roligt, la mig ner på köksgolvet och typ halvsov medans mamma försökte få i mig en macka, haha låter riktigt handikappad faktiskt men gick och la mig i soffan tillslut och kollade på tv typ resten av dagen! ja och sen åt jag middag och nu sitter jag här vid datan och mår faktiskt lite bättre och hoppas verkligen att jag blir frisk tills imorron för nu är det höstlov och tro inte att jag tänker ligga hemma och va sjuk.

Ja de va lite om min dag och nu ska jag nog sätta mig och kolla på lite film men vi kankse hörs sen allihopa!

Ha en forsatt trevlig fredagskväll

Adios,


Alltid trevligt att kolla ut på utsikten, visst Dessie? :) <3

Har annat för mig

Ja rubriken säger en helt del för jag vet att jag inte har skrivit sen i typ torsdags och nu när jag sitter här och skriver så känner jag att jag har saknat de här! men ialla fall, jag har liksom haft annat för mig en att sitta vid datan. Har liksom läxor/skolan, vännerna och innebandyn och ibland blir det att jag verkligen inte hinner och det ber jag så mycke om ursäkt för och ska verkligen ändra på de så gott jag kan!

Kanske ska berätta lite kort om dagen... Vi började kl: 9.20 och måndagar känns verkligen korta fasten de är våran senaste dag och vi slutar 16.00 så de känns lite knasigt. Aja vi hade ialla fall Engelska, So, No och Idrott på vårat schema idag och efter skolan så var jag med Josefin, Jessica och Patrik och det var en trevlig eftermiddag då vi var ute med Josefin´s hund Simba på en promenad och sen satt vid datan innan alla gick hem till sig. Och när jag kom hem så åt jag middag och pluggade lite som dock inte gick så bra för jag kunde verkligen inte koncentrera mig så jag satte mig vid datan ett tag istället.

Imorgon är det reflektionsdag som innebär att man får jobba hemma men själv ska jag, Jessica och Josefin jobba i skolan och jag börjar 9.00 med ett matte prov(hoppas de går bra)!

Har inte så mycke mer att säga så jag säger väll tack och hej från mig så länge *blink*
Puss /Malin


Dagens Outfits:

PUMAtjocktröja - Syrran´s(vet alltså inte vad den kommer ifrån)
Linne - H&M
Strumpbyxor - Gina Tricot

Pluggar No...

... japp de är de jag gör, eller rättaresagt ska försöka göra här hemma hos Nathali. Vi har håltimme till kl halv ett tror jag att de är så vi har god tid på oss! efter har vi engelska och sen No och de är då provet är och sen sista lekionen är det matte som gäller innan vi slutar kl halv fyra ...

Kanske ska berätta lite kortfattat om gårdagen eftersom att jag inte hann igår.
Jag var med Patrik och Linus efter skolan och vi var hemma hos mig och gjorde ingenting som vi brukar, att vi liksom bara "busar" och har kul, hehe! sen var dom tvungna att gå hem för¨då skulle jag iväg på träningen som började vid sex så jag fick faktiskt lite bråttom för jag hade helt glömt bort att jag hade träning, men som tur var så hann jag ialla fall ...

Ja, vad mer efter träningen så åt jag middag och sen duschade jag och bara låg i sängen och slappa och smsade med folket innan jag somna!

De va lite om gårdagen men nu måste jag verkligen plugga för annars blir det nog IG fasten jag säkert kommer få de ändå för No är ett ämne jag verkligen inte föredrar.

Hörs och syns allihopa!
Puss /Malin

Datasalen

Nu är säkert dom flesta av er i skolan och de är faktiskt jag med men i datasalen och håller på med en hemuppgift i So´n och jag fattar typ ingenting av vad vi ska göra men aja*bink*. Hinner inte skriva så mycke för snart slutar lektionen och vi ska ha engelska innan vi slutar kl: 15.00! efter skolan ska jag träna lite på Noprovet som vi har imorron och ikväll är det träning igen(längtar faktiskt) hehe ..

Nu slutar vi så vi ses väll kanske sen om jag hinner skriva då! föresten sorry för ett tråkigt inlägg men jag har bråttom!

Puss /Malin


Plugg hela dagen...

... ja överskriften säger en heldel för idag har jag bara pluggat och pluggat från kl: 11.00 till 18.00 med några uppehåll då jag har ätit och gosat med vovvarna, haha ja så nu är jag riktigt trött kan man säga!

men idag var det en skön dag i skolan ialla fall för vi började 8.00 som kanske va lite tidigt men sen har vi So och Svenska och slutade efter de och då slog kl: 10.40. Så himla skönt *blink*
Och juste vi fick tillbaka våra Soprov och jag fick G och är skit nöjd med de, för de trodde jag aldrig. Pluggade faktiskt bara en kväll så de är nog därför jag känner mig nöjd + att jag suger på So, haha!

Ja, jag tror inte att jag har så mycket mer att berätta eftersom att jag bara suttit och pluggat idag men vi hörs senare för nu ska jag kolla på Andra Avenyn som jag missa igår.

Puss /Malin

Jag vet att jag försökt ladda upp bilder varje dag men vissa dagar har jag bara lagt upp en bild, men nu tänker jag försöka ta ialla fall en bild om dagen och ladda upp och idag jag har tyvär inte tagit några bilder så de blir ingen i detta inlägg*sorry* ...

Redan måndag

Idag har faktiskt dan gått ovanligt snabbt fasten vi hade overhört tråkiga lektioner, som typ no, so och språk, nej det är inga roliga lektioner men men som sagt så har dagen gått fort och efter skolan så var jag med Patrik och vi gick och hälsade på Jessica och ville hjälpa henne med sina läxor men de fick vi inte, haha.

Ja, jag har inte så mycke mer att säga en att det känns som om att veckorna går himla snabbt (som tur är) och de känns som om att de nyss va onsdag och nu är de måndag igen! *blink*

Okej ett tråkigt inlägg men jag orkar inte skriva idag. Så jag avslutar här så ses vi imorron om jag hinner skriva då!

Puss /

Sängen väntar ..

... Haha ja de va en väldigt fin överskrift och de jag vill komma fram till är att det är läggdags för mig nu, eller jag tänkte lägga mig och smsa med folket en stund innan jag somnar för de är alltid trevligt! men ja vi ses väll imorron.

God Natt pussar på er *blink*


Hoppas de blir lika fint höstväder imorron som de var idag, då när solen skiner och man verkligen känner att de är höst utanför dörren!

Nöjd med helgen

Nu är matchen avklarad och vi vann med 4-0 mot Råsunda! det var en bra match vi spelade och det var ett riktigt fult motstånd (och me de menar jag att dom spelade ful och dödlig innebandy) ... Är faktiskt ganska nöjd med min insats på planen, kunde kanske gjort de lite bättre menmen.

Imorron är det skola igen och helgen är snart redan över, gud va snabbt de har gått men jag har haft en riktigt lyckad helg ialla fall! börjar 9.20 imorron så lite sovmorgon får jag ju också fast min kusin är ledig så de är väll ännu bättre men aja.

Berättade ju i fredags tror jag de var, att jag verkligen inte blev nöjd med skolfotot(med klassen) och nu ska jag vara snäll och visa er hur jag blev på de enskilda och de blev inte heller bra. Kisar med ögonen och nej de blev inge lyckat *suck*. Eller kanske bättre en vissa andra kort men aja bjuder ialla fall på den bilden så får ni väll se själva!



Nu ska jag kolla på Andra Avenyn(på datan) men vi hörs senare.

Puss /Malin

Kusse i helgen

Igår kom min kusse hit vid typ fem och då åt vi middag. Efter de så gick vi ut ett tag och kärde fotboll och hade almänt trevligt! men efter ett tag pallade vi inte va ute så vi bestämde oss för att spela in en film, haha ja så normala är vi *blink*... När båda våra mobiler hade slut på batteri och vi inte ville göra de längre så tjockade vi i oss chips, godis och popcorn framför en film och hade det mysigt.
När filmen va slut så blev klockan mycke så de gick upp och tog bort sminket och la oss för att prata en stund innan vi somna ..

Idag vaknade vi vid typ halv elva och då gick vi upp och åt frukost och bestämde oss för att sedan gå ut i det fina vädret efter att ha tagit god tid på oss att sminka oss och så! ute så spelade vi in en till film och den blev lite konstig men de va kul och jag orkar inte berätta vad den handla om.

Ja de är lite om vad jag gjorde igår och idag och vi har nyss ätit lunch och jag ska låta Cecilia skriva nu medans jag går upp och byter om för idag är de match mot Råsunda som gäller, önska mig lycka till *smile*!

Skriver kanske mer när jag kommer hem, men ha det bäst så länge.

Puss /Malin







Lite bilder från gårdagen som jag bjuder på ...

Skit lyckad fest

Har precis duschat efter att ha kännt mig väldigt ofräsch så de va riktigt skönt *blink*!

Ja, ni kanske vill veta vad jag tycker om festen som var igår hos Debbie. Om ni vill veta de så tycker jag att den var sjukt rolig och de va jätte snälla människor där(kände inte alla från början!) vi dansade och sjöng, sen fick vi också jätte god mat, de blev tacos och sen fick vi massa godis, chips och dricka. Ialla fall så blev kvällen riktigt lyckad och efter så sov jag hos Jennifer så när vi kom hem satte vi oss i hennes kök och tjocka i oss chips och hade de mysigt innan vi gick och la oss och pratade en stund.

Idag vaknade vi typ vid 11.00 eller jag vaknade typ 10 men låg och smsa med Nathali som inte heller kunde sova längre en 10, men sen "snodde" jag Jennifer´s data och satt vid den tills hon vakna. Sen åt vi frukost och kollade på tv till jag var tvungen att gå hem! och ja nu sitter jag här och ska nog snart gå upp och sminka mig så vi ses väll senare.

Puss så länge /Malin

Några bilder från kvällen:


Hehe sorry Jennifer (http://niilson.blogg.se) att jag tog denna fina bild men du tog ju ändå en från mig *smile*


Debbie, de söta födelsedagsbarnet!


Frida och Michan (så söta).


Lilla underbara Jennifer bästis! (haha vad kollar du på?)


Haha gud va kul de var när vi dansade *blink*

Ja de var några bilder från kvällen, men orkar inte lägga upp alla...

Kort dag

Idag va min skoldag riktigt skön faktiskt, vi började 9.15 och slutade 9.45! så efter skolan åkte jag och Maja till Jakobsberg centrum för att köpa present till Debbie som jag ska till ikväll. Kan tyvär inte säga vad vi köpte ifall hon skulle "råka" kolla in bloggen, juste idag fick vi se våra skolfoton(fast vi har inte fått hem dom) och gud va jag blev lack när jag såg de! tre stycken blundade(JAG VAR EN AV DOM)*suck* och en typ gavade och en kollade ner och sen såg typ ingen glad ut, kanske nån och fotografen kunde lika gärna tagit någon av dom andra två för dom blev ju bra, men sen gick han fram till kameran och ba: sista korten och typ ingen va berädd och självklart tog han de! nej de känns inte kul asså...

Men ialla fall, ska nog gå och äta lunch snart, börjar bli riktigt hungrig så får se vad vi har hemma!

Men vi hörs senare,

Puss /Malin


Detta kort tog jag imorse när jag gick till skolan, träden är sjukt fina på hösten ju*blink*



Haha lilla Maja ville inte vara me på kort medans vi väntade på bussen hem från Jakan ...


Rolig lång helg ...

... Ja överskriften säger en heldel faktiskt! för i helgen ska jag ha de skit kul.

Imorron slutar jag 10.10 och börjar 9.15 och efter skolan ska jag åka med några vänner och köpa present till sötnosen Debbie för att sedan vara med Patrik och Jessica, så då får vi se vad vi hittar på för kul! vi 18.00 är det att dra till Debbie på tjejmiddag och de kommer bli skojigt tror jag. Efter de är det så att jag ska sova hos bästis*blink* och vi kommer ha de skit mysigt tror jag, hehe!
På lördag kommer min kära och saknade kusse hit och sover över och gud vad den dagen kommer bli flummig och babblig, visst Cecilia? haha .. Sen på söndag är de match som gäller mot ett lag jag hatar (Råsunda) och då ska Cecilia kolla på för att vi sedan ska åka till "komethallen" för att flummarunt där inne medans min pappa och Cecilias pappa spelar badminthon. Hehe ja de va de jag ska göra i helgen!

Och idag har jag haft träning och varit i skolan. Började 8.50 så lite sovmorgon fick jag faktiskt och på idrotten(som vi också hade idag) så gjorde vi en skit jobbig grej så nu har jag ont i benen + att jag stog i mål på träningen så de kanske inte var så smart, hehe!

Ja de va lite om vad jag skulle göra i helgen och vad jag har haft för mig idag. Och jag kände att de inte var så bra skrivet men tar i tur med de i något annat inlägg ;)
Nej, nu ska jag sova! ses imorron.

God Natt,
Puss /Malin


En underbar höstdag med solsken var de i måndags men idag var de mulet så denna bilden får man njuta av så länge ;)

Onsdag

Nu var det länge sen jag skrev men jag hinner verkligen inte ibland!

Idag har vi haft soprov och de gick väll sådär men får hoppas på ett G ialla fall. Sen hade vi också träslöjd då min lärare förstörde min låda(vilken klant, haha)! sen hade vi också svenska och hemkunskap och dagen har gått väldigt snabbt.

Efter skolan skulle jag egentligen vara med Patrik för de bestämde vi i söndags, men de blev lite ändrat!! men nu ska jag möta Jessica för vi måste verkligen snacka om en grej så de här inlägget blev inte så roligt men skriver mer när jag har mycke tid på mig.

Puss /Malin


Jennifer och Jennifer innan träslöjden (haha så söta) ;) <3

Tröttsam måndag...

... Ja, de är denna måndag. Tröttsam! har haft typ 3 lektioner och sen drog klassen till simhallen för att göra ett "simtest" på 16 längder*suck*. Sen gick jag och Jennifer hem tillsammans i de soliga höstvädret så då blev jag verkligen glad! då kände man verkligen att de är höst.

När jag kom hem åt jag middag och pluggade till vårat dumma so prov som är på onsdag ....

Och nu sitter jag här och ska snart logga ut från datan och byta om och ta bort sminket, är riktigt trött faktiskt!

Juste igår fick jag min nya mobil(ÄLSKAR DEN), hehe! jag har fått nytt nummer så om nån vill ha de så skriv på www.playahead.se (vackrare@pea). Har äntligen fått comviq kompis också*blink*!

Nej nu ska jag stänga av för har inte så mycke mer att berätta.

Puss /Malin




 



Lite bilder som jag tog med min mobil(bästa kameran tycker jag, hehe) ;)


Lyckad dag med er

Snart är det match mot Åkersberga som gäller och jag är seriöst nervös. Åker om typ en halv timme så de är lite bråttom faktiskt!

Ialla fall, igår var jag med Jessica och Patrik och vi hade det skit kul. Haha gud jag garva! ialla fall, vi var mest bara ute och gick runt och Patrik och jag "bråkade" typ hela tiden så Jessica bara stog och garva, de va lite kul hehe! och sen åt vi också middag på grillen och Jessica höll på att dö för hon satt i halsen av att hon garvade åt Patrik för att han gjorde miner. Och sen var vi hos Jessica och kollade på film och käkade popcorn och chips *tjockisar*! sen vid typ tio så följde vi Patrik en bit hem för sen skulle jag sova hos Jessica och vi kollade på lite film och var inne på datan.

Ja det var lite om gårdagen och väldigt förkortat och tråkigt berättat men jag har skit bråttom för jag måste byta om nu!

Men vi hörs ikväll om jag hinner skriva då för jag måste plugga lite sen också....

Puss /Malin


Haha Jessica vid frukost bordet ;)


Och Jessica byggde ett skit fint hus av sin tröja, haha kanske låter konstigt/tråkigt men vet ni hur mycke jag garvade åt de (vi har bäst humor, Jessica och jag) :)


Outfits

Nu har jag fixat klart mig och sminkat mig och så, väntar bara på att Jessica ska smsa så vi kan träffas och hitta på någonting trevligt. Idag ska jag ju som sagt sova hos henne också och vi ska äta god middag på grillen,hehe! men de va länge sen jag la upp "dagens outfits" så det bjuder jag på nu eftersom att jag ändå inte har så mycke att berätta.


(Dålig bildkvalitet)


Tröja - Cubus
Linne - H&M
Jeans - Cheep Monday


God Morgon

Vaknade för typ två timmar sen och är riktigt trött nu för jag kunde ha sovit längre kände jag. Men nu är jag ialla fall uppe och ska snart byta om och sminka mig och lite sånt!

Idag ska jag vara med Jessica och Patrik tror jag och det kommer bli skoj, och sen på kvällen blir det att jag sover hos Jessica och det kommer bli roligt, hehe.. Ja, vad mer gårdagen blev lyckad. Jag var med Jessica och Patrik och vi var hemma hos Patrik lite och sen var vi mest ute och hade det skoj! sen började det bli riktigt kallt och det började regna så vi gick hem till Jessica och kollade på film (haha eller kollade och kollade kanske man inte kan säga att vi gjorde)! sen vi typ 23.00 gick jag och Patrik hem och det var skit kallt ute + att de va riktigt läskigt, men jag följde med Patrik en bit för att sedan gå hem och lägga mig.. Ja det var lite kortfattat om min fredag men jag har ialla fall haft kul!

Nu är det dags för mig att fixa mig lite så vi hörs sen.

Puss /Malin


Min frukost idag ;)

Hemma idag

Ja, som sagt så var jag hemma från skolan idag för jag vaknade av att jag hade skit ont i halsen! så idag har det inte hänt så mycke för mig jag har pluggat lite matte för imorron är det matteprov som gäller, och sen har jag vilat och kollat på tv. Ja det är väll de jag har gjort. Eller juste jag har städat mitt rum och duschat också! och imorron tror jag nog att jag går till skolan om det inte är så att jag verkligen mår pizz ...

Just nu sitter jag med en kopp te och smörgås och väntar på att Andra Avenyn ska börja! så jag har inte så mycke mer att berätta faktiskt, så jag avslutar nog inlägget här någonstans.

Ha en forsatt trevlig kväll!

Puss /Malin


Om ni vill veta så älskar jag denna smak på mitt te ;)

Lagfoto

Kom hem för typ två timmar sen kanske efter att jag varit i Barkarbyskolan och tagit lagfoto, haha ja om dom tar de sista kortet som togs så blir jag galen för det ser ut som om jag bara har hår på ena sidan! svårt att förklara men bild kommer när jag fått dom.

Ja vad mer, idag var jag ju med Jessica och vi gjorde inte så speciellt mycke men hade ändå väldigt kul för vi har skit rolig humor *host* ! vi gick ut med min hund på promenad, va inne på datan(som jag sa förut) och pratade i telefonen. Ja de var väll de mesta men jag hade ialla fall väldigt kul!

Imorron börjar jag typ 09.20 tror ja, eller ärligt talat har jag ingen aning så de måste jag nog kolla upp så jag inte kommer för sent. Ialla fall, vi slutar 14.30 och efter skolan vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Tror att jag ska vara med Jennifer men hon har inte sagt att hon kan så hon skulle nog hitta på något annat så det blir nog bara att jag är hemma och tar det lugnt innan träningen!

Nej nu ska jag ta bort sminket, byta om och lägga mig för att läsa lite. Men vi hörs och syns!

God Natt, Puss /Malin


Regning och grå höstdag var det idag den 1/10 ...
(bilden är inte från idag men det såg nästan ut så här ute idag och det blev inga bilder idag, hehe) ;)

Ny mobil

Jag har inte skrivit på länge känner jag, men nu är jag här och just nu är jag med Jessica och vi har pratat lite med en som heter Niklas i telefonen och varit inne på datan.

Idag har det inte hänt så mycket i skolan förutom att jag varit sjukt trött för vi börja 08.00 idag och slutade 15.00, men nu är skolan som sagt slut och Jessica här och det är riktigt kul!

Föresten så har jag beställt en ny mobil som jag ska få senast på tisdag och det är en C902 "Sony Ericsson" och sen får jag äntligen comviq kompis så jag kan smsa gratis till väldigt väldigt många, haha! längtar verkligen tills jag får den :)

Nej nu ska jag gå upp till Jessica som nog fortfarande pratar med Niklas men vi hörs senare!

Puss /Malin



Så här ser mobilen ut som snart är min! så vad tycker ni? själv älskar jag den ;) <3


 


RSS 2.0